Què fer si has patit un accident de trànsit?

  • Qualsevol persona involucrada en un accident de trànsit (conductor (*), ocupant o vianant) està coberta per la companyia amb la qual té contractada l’assegurança del vehicle.
  • Pots tractar-te on vulguis! La víctima d’un accident de trànsit té total llibertat per escollir el centre on vol tractar-se i no està obligat a anar allà on l’indiquin des d’urgències. No es necessita cap autorització de la companyia, sempre que el centre escollit estigui adherit a UNESPA (Unió Espanyola d’Entitats Asseguradores i Reasseguradores).
  • Totalment gratuït! Les despeses sanitàries originades arran d’un accident de trànsit, són abonades per les companyies asseguradores.
  • És important que després del sinistre, et visitin a un centre d’urgències abans que passin 72 hores de l’accident i vagis al centre on vulguis fer el tractament, com a màxim, 15 dies després de la visita d’urgències.
  • El centre escollit tramita tota la documentació amb l’assegurança tant a l’inici, com al final, fent-los arribar l’informe d’alta. No t’has de preocupar de realitzar cap gestió!
  • Si has començat el tractament a un centre i vols canviar-te a un altre pel motiu que sigui (poca atenció i satisfacció amb el tractament, proximitat a casa, etcètera), només t’has de posar en contacte amb el lloc escollit i ells et realitzaran el canvi sense problemes.
  • Fuig de centres massificats, llistes d’espera i tractaments protocol·litzats o escassos. Busca l’atenció més personalitzada, els professionals més qualificats i el millor tractament per aconseguir recuperar-te el millor possible.

 

Novamedicum

c/Anselm Clavé, 60

Tel: 93 115 6792

 

(*) Sempre que hi hagi un altre vehicle implicat

 

 

 

 

dfasdfsafdasfsadfasd

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Guaita!

Fora de joc

Futbol Sala

Campiona i rècord

Boxa

Farmàcies de Guàrdia