Propostes

El Bloc Olesà avança en la configuració d’una nova candidatura que substitueixi amb garanties l’equip que ha governat Olesa els darrers quatre anys i en l’elaboració del programa que presentarà a les eleccions municipals del proper mes de maig.

En una reunió celebrada el passat mes de març es va confirmar que fins a sis electes del Bloc no repetiran en el proper mandat: l’alcaldessa, Pilar Puimedon, tres tinents d’alcalde i dos regidors (la meitat dels membres de l’actual Equip de Govern). D’aquesta manera, tornem a posar en pràctica el principi que els representants polítics no s’han d’eternitzar en les seves responsabilitats públiques —ni els alcaldes, que només poden romandre en el càrrec un màxim de quatre anys, ni els regidors (només continuarà un dels que formaven part de l’equip de 2011)—. Al Bloc continuem proclamant la necessitat de regenerar i democratitzar la vida pública i ho posem en pràctica començant per la nostra pròpia formació.

Tot plegat anticipa una innovadora proposta del Bloc, amb el rejoveniment de l’equip i la incorporació de nous perfils capaços d’assumir el repte de continuar governant Olesa per seguir transformant la nostra vila. Un cop designat el candidat, Miquel Riera, aquestes noves incorporacions també garantiran la pluralitat ideològica de la formació, la configuració d’un equip capaç de treballar en comú i la transversalitat de la candidatura, amb una presència femenina majoritària.

En la jornada del mes de març també es va avançar en la confecció del programa que, fins ara, han estat elaborant fins a quatre comissions, amb aportacions de persones i experts externs. En les properes setmanes, s’acabarà de confegir escoltant i incorporant les propostes de les entitats i els ciutadans. Serà, com sempre, un recull d’accions i polítiques ambicioses però possibles, il·lusionants però factibles. Un programa amb voluntat i intenció de convertir-se en un compromís indefugible pels membres de la nova candidatura del Bloc Olesà.

Bloc Olesà

 

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Som el teu estiu

Cursa del Foc

Ja t’ho deia jo…

Guaita!

Farmàcies de Guàrdia