Propostes per al Poble Sec

L’última setmana del mes passat, els veïns i veïnes de Poble Sec van conèixer el detall dels dos projectes de millora urbanística que l’Ajuntament farà al parc municipal del barri. El regidor d’Obres i Edificació, Miquel Riera, i el de Participació Ciutadana, Jordi Martínez, van ensenyar els projectes i van recollir suggeriments del veïnat. Un d’aquests projectes, permetrà millorar el paviment i l’espai verd del parc; i l’altre, contempla la creació d’una nova zona d’esbarjo per a gossos, on actualment són les pistes de petanca, a l’altra banda del carrer Pintor Fortuny.

Abans de l’estiu, l’Equip de Govern ja va explicar aquests dos projectes a l’associació de veïns del barri i es van recollir les seves aportacions. Amb aquesta sessió informativa es van recollir més propostes de la trentena de persones assistents. Aquestes aportacions van ser molt representatives, no només del barri de Poble Sec, sinó de tot el municipi en general i fan referència a la demanda de les persones propietàries de gossos de més espai d’esbarjo al municipi, per una banda; i per l’altra, la preocupació perquè aquests espais no es converteixin en un focus de brutícia i males olors degut a l’incivisme d’alguns usuaris.

En total hi ha una inversió de 100.000 euros per a dues aquestes actuacions; l’Ajuntament té previst el començament de les obres aquesta tardor.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Guaita!

Fora de joc

Futbol Sala

Campiona i rècord

Boxa

Farmàcies de Guàrdia