Programa europeu

Erasmus+ és el programa de la Unió Europea per recolzar l’educació, la formació, la joventut i l’esport a Europa. Aquest programa fa especial èmfasi la inclusió social, les transicions ecològica i digital i el foment del jovent en la vida democràtica. Recolza les prioritats i activitats establertes en l’Espai Europeu d’Educació, el Pla d’Acció d’Educació Digital i l’Agenda de Capacitats Europea.

La Fundació Escolàpies i nosaltres, Escolàpies Olesa, treballem amb  l’alumnat de 4t ESO elaborant projectes que portin cap els objectius anteriorment esmentats. En el nostre fer estar assolir els propòsits de motivació, implicació, reflexió i esperit crític en tots aquells punts de vista que l’Erasmus + promou vers el nostre alumnat com a ciutadans del món.

Aquest any 3 alumnes de 4t d’ESO de les Escolàpies: la Laia, la Maria i la Júlia han anat a Polònia i han pogut gaudir d’una estada d’una setmana amb l’anglès com a llengua vehicular. Ha estat una experiència molt divertida i enriquidora i les alumnes estan molt agraïdes d’haver  pogut participar en aquest projecte. L’any que ve continuarem formant part d’aquest programa europeu.

Escolàpies Olesa

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Guaita!

Fora de joc

Futbol Sala

Campiona i rècord

Boxa

Farmàcies de Guàrdia