Premis Sant Jordi

L’escenari del Parc Municipal ha acollit el lliurament del 26è Premi Sant Jordi infantil i juvenil de conte i narració breu en català, un esdeveniment que ha estat seguit per centenars de famílies. S’han presentat un total de 105 obres d’alumnat de tots els centres educatius de primària i de secundària d’Olesa.

Els guanyadors i les guanyadores de les diferents categories van rebre de mans de l’alcaldessa i regidora d’Ensenyament, Pilar Puimedon, i dels directors i directores dels diferents centres educatius, un trofeu i un val per a un lot de llibres. Tots els i les finalistes també van rebre un xec-regal i un diploma acreditatiu.

Com és habitual, el premi Sant Jordi es va dividir en diferents categories. A la categoria A, per a nens i nenes de primer i segon d’educació primària, el primer premi va ser per a Elisabet Campmany Serra, de 6 anys, pel conte “El primer tresor de la Marina”, i el segon premi per a Joan Parcerisas Vivas, de 7 anys, pel conte “El paisatge de la nit”.

A la categoria B, per a l’alumnat de tercer i quart curs de primària, el primer premi va ser per a Laia Mills Domènech, de 8 anys, pel conte “El mitjó desaparellat”, i el segon per a Anna Garcia Puig, de 10 anys, pel conte “L’eruga A, E, I, O, U”.

A la categoria C, per a estudiants de cinquè i sisè de primària, el premi se’l va endur Karla Enríquez Carrasco, d’11 anys, pel conte “La lluna amiga”, i el segon premi per a Gabriel Cara Abad, també d’11 anys, pel conte “Un dia de pel·lícula”.

A la categoria D, per a l’alumnat de primer i segon d’ESO, el primer premi va ser per a Clara Voltas Viñals, de 13 anys, pel conte “La realitat supera la ficció”, i el segon premi per a Federic Mallofré Vela, de 12 anys, pel conte “Camí del Pla”.

Finalment, i a la categoria E, per a joves que cursen tercer i quart d’ESO, el primer premi va ser per a Clàudia Piñero Rodríguez de 15 anys, pel conte “Diferent”; i el segon premi per a Eva Díaz Rodríguez, de 14 anys, per “La societat dels homes cocodril”.

La resta de participants també van obtenir un diploma acreditaiu de la seva participació al certamen.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Guaita!

Fora de joc

Futbol Sala

Campiona i rècord

Boxa

Farmàcies de Guàrdia