Premis de Recerca

El passat divendres 21 d’abril es van entregar els premis als guanyadors de la 39ª edició del Premi de Recerca Vila d’Olesa, en un acte a la Casa de Cultura, presidit per l’alcalde Miquel Riera i els regidors Xavier Rota i Ada Agut.

El Premi Recerca Vila d’Olesa, convocat amb el suport econòmic de l’empresa Kao Corporation, consta de dues modalitats adultes: la Ciència oberta per a treballs científics de doctorat, de fi de màster o publicacions fetes en els últims dos anys relacionats explícitament amb un tema olesà o d’interès olesà, i la modalitat Impulsa, per a treballs fets per un olesà o una olesana en qualsevol àmbit de la ciència. Aquestes modalitats van quedat desertes per manca de participants.

Pel que fa a la 28a edició del Premi Batec Jove, adreçat a l’alumnat de Batxillerat i de Cicles Formatius de grau mitjà i superiors dels centres escolars olesans, el guanyador va ser “Okupem-nos d’okupar. Anàlisi de l’okupació i relació amb els moviments socials”, de Jordina Subirachs Garcia. Subirachs va explicar que el seu treball tracta sobre un dels moviments socials que diàriament lluiten per canviar el sistema. Es va valorar l’originalitat de la temàtica i la metodologia emprada.

L’Ajuntament també va convocar la 4a edició del Premi de Recerca de Perspectiva de Gènere, per impulsar treballs amb continguts vinculats amb les aportacions de les dones en diferències temàtiques al llarg de la història, aportacions i recerques entorn el gènere, la violència masclista, els diferents corrents del feminisme i/o la diversitat sexual i la història del col·lectiu LGTBIQ+. La guanyadora en la modalitat d’Adults va ser Ariadna Xairó Núñez pel treball “Què li passa a la Carla”, un projecte acompanyat d’un audiovisual com a recurs pedagògic per treballar l’amor romàntic. Es va valorar l’originalitat i innovació del treball presentat.

Pel que fa a la modalitat juvenil, la guanyadora va ser Griselda Duniya Subirachs Garcia, de l’escola Daina Isard Cooperativa d’Ensenyament, pel treball “L’amor està en l’aire, i l’aire intoxicat. Anàlisi de la dimensió sociocultural de l’amor romàntic”, una anàlisi de la dimensió sociocultural de l’amor romàntic.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Alimentació

Farmàcies de Guàrdia