Premiat

L’escola LCI Barcelona ha premiat Jan Cànovas, alumne de l’Escola Daina Isard, pel seu treball La memòria d’una ànima eterna, un curtmetratge musical que aborda les diferents maneres d’afrontar una mort propera. Així, el jove estudiant es converteix en el guanyador de la 6a edició del Premi al Millor Treball final de Batxillerat que cada any lliura el centre amb un treball que aborda un tema que l’ha “marcat” a la seva vida personal i que serveix tant per “canalitzar i expressar” una idea per utilitzar-lo amb sentit “terapèutic”.

El guardó està valorat en més de 2.700 euros i consta d’un iMAC de 27 polzades i d’un iPad Air per continuar desenvolupant les seves capacitats creatives. A les alumnes que han aconseguit el segon (Laia Regalado Mariani) i el tercer premi (Berta Sallés Lusilla) se’ls ha lliurat una Polaroid valorada en més de 100 euros per recompensar la seva aposta pel coneixement. El centre d’estudis del guanyador, l’escola Daina-Isard, també rebrà un lot de llibres de l’Editorial Gustavo Gili valorat en 200 euros que es podran destinar a continuar desenvolupant l’interès per les àrees creatives i artístiques que defineixen l’ensenyament de LCI Barcelona.

En total, LCI Barcelona ha rebut 104 projectes per optar al premi, fet que suposa un augment del 30%. També ha resultat ser l’edició amb més centres educatius i municipis diferents participant. A més, la popularitat del seu concurs s’ha estès per tot Catalunya, generant interès a 46 municipis, 21 comarques i fins a 67 centres educatius diferents. L’EART Vic (6) i l’escola Daina-Isard (5) han estat els llocs on més estudiants han enviat projectes.

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Farmàcies de Guàrdia