Ple d’octubre

A la sessió plenària del passat dijous 25 d’octubre, tots els grups municipals, excepte el PP, han manifestat públicament el seu suport a l’alcaldessa, Pilar Puimedon, per la citació de la Fiscalia a declarar com a investigada en el marc de les actuacions contra el referèndum de l’1 d’octubre, com a presumpta autora d’un delicte de desobediència.

Apart d’aquest recolzament, al ple s’han pres diferents acords destacats:

  • Aprovació definitiva de l’expedient d’ocupació temporal i expropiació de finques per a les obres del nou accés a Ribes Blaves, després d’aprovar parcialment una de les al·legacions d’un dels propietaris. Aquesta aprovació és un pas més per poder tirar endavant el nou vial d’accés a la urbanització de Ribes Blaves.

 

  • Aprovat amb el vot unànime de totes les formacions els festius d’Olesa per a l’any 2019 arran la proposta feta per les entitats locals. Els festius per al 2019 seran el 10 de juny, per la festivitat de Santa Oliva i el 25 de juny, per la Festa Major.

 

 

 

  • Aprovació d’una modificació de crèdit que suplementa amb 500.000 euros més la partida destinada a amortització de préstec. Amb aquest suplement, que prové del romanent de tresoreria, aquest 2018 s’haurà amortitzat de préstec en total 1,5 milions d’euros. També i per la via d’urgència s’ha inclòs en l’ordre del dia una modificació amb un total de 7.897 euros la partida destinada a la compra de mobiliari i material municipal, provinent d’un sobrant de la partida de llars d’infants.

 

L’únic punt de l’ordre del dia que no ha tirat endavant ha estat una moció presentada pel PP per garantir la llibertat d’elecció educativa de les famílies. Segons ha explicar el regidor José Francisco Ramírez, es tracta d’una moció que defensa el model educatiu concertat, que el PP considera que assegura que les famílies tinguin llibertat per escollir centre educatiu. Cap grup ha donat suport a la moció del PP, bàsicament perquè totes les formacions han assegurat que, ara per ara, a Catalunya les famílies ja tenen llibertat d’elecció educativa.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Cursa del Foc

Ja t’ho deia jo…

Guaita!

Fora de joc

Resistiré…

Farmàcies de Guàrdia