Ple de març

El Ple del mes de març de l’Ajuntament d’Olesa va aprovar el Pla Local de Salut 2019-2023, amb els vots favorables de tots els grups polítics amb representació municipal (Bloc Olesà, ERC, PSC, PDeCAT-Demòcrates, Movem Olesa i PP). Aquest Pla de Salut marcarà les polítiques a desenvolupar en aquesta matèria durant els propers quatre anys, amb la voluntat de treballar per la millora de la salut, promocionar hàbits saludables, augmentar la participació ciutadana i d’agents socials en l’àmbit de la salut i implementar nous programes i accions.
Per altra banda, el Ple ha aprovat una modificació de crèdit per gairebé 250.000 euros per dotar diferents partides del pressupost 2019 destinades a actuacions per a equips per a projectes d’informació del departament de Tecnologies de la Informació i Comunicació, elaboració del Pla d’Igualtat, clavegueram de l’Eixample, equipament de la nova caserna de la policia, mobiliari i estris per a l’espai públic i arranjament de camins veïnals. Aquest punt es va aprovar amb els vots favorables del BO i l’abstenció de la resta de formacions polítiques.
Altres acords presos en el Ple ordinari del mes de març van ser diferents declaracions d’obres d’especial interès municipal que tenen una bonificació en l’impost sobre construccions i obres.
A l’ordre del dia del Ple ordinari del mes de març es van incloure dues mocions. Una de suport de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat a les resolucions del Consell Consultiu de la gent gran del Baix Llobregat, per donar suport a les seves resolucions, com el blindatge del sistema públic de pensions. Aquesta moció es va aprovar per unanimitat.
I l’altra moció, aprovada per tot els partits, excepte el PP que va votar en contra, va ser la moció contra el feixisme i el racisme.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Guaita!

Fora de joc

Futbol Sala

Campiona i rècord

Boxa

Farmàcies de Guàrdia