Pilates

En Pilates & You treballem en tots els plans la mobilitat, flexibilitat, rigidesa òssia, estiraments, tonificació, patrons de moviment, reeducació postural, així com, la coordinació i concentració, tècniques respiratòries, equilibri, estabilitat estàtica, control central, reforç de la musculatura i micromusculatura profunda a través de les cadenes musculars i creuades, així com de la faixa abdominal i lumbar, i del sòl pèlvic,.. Ho treballem tot!!

Som capaços, a través de la nostra experiència en ‘Tècniques de rehabilitació i del moviment’, d’acompanyar al client en la consecució dels seus objectius, la readaptació a l’esforç, condicionament físic o rendiment.

Ajudem a treballar el cos per aconseguir un augment en la resistència, força, flexibilitat i, una millora en la postura i la tècnica, adquirint patrons correctes de moviment, en definitiva, recuperar l’equilibri del cos i el benestar de la persona.

Tractem el teu cos? treu-te una motxilla i anys de sobre, no esperis més i consulta’ns!!

“Ets tan jove o tan vell com et sents. Si la teva esquena és rígida amb 30 anys, llavors ets vell. Si aconsegueixes que sigui mòbil i flexible als 60, llavors et seguiràs mantenint jove”. (Joseph H. Pilates).

Disposem de 137m d’estudi preparat per a realitzar classes de entrenament funcional, moviment eficient & salut.

Classes Pilates Mat i Studi (amb aparells), individual i grupals (3-6personas), Hipopressius, servei de Fisioteràpia, Osteopatia i Reflexologia Podal, entre molts d’altres serveis i activitats, complint amb les normatives i mesures estipulades d’aforament, i també, les pertinents a higiene i desinfecció del centre. El nostre estudi es manté obert, amb totes les garanties d’higiene per a mantenir al nostre equip de professionals i clients a resguard de qualsevol virus.

– Ús de màscares per part de l’alumne i dels professionals del Centre.

– Protocols d’higiene.

– Sanegem l’ambient.

– Neteja exhaustiva.

– Distància de seguretat, etcètera.

 

Siguem tots responsables de la nostra salut i de la salut dels altres. T’esperem en Pilates & You, c/Anselm Clavé, 132, Baixos, Olesa de Montserrat. Web: www.pilatesandyou.es; tel: 93 778 5684 / 618 554 461 i comença a moure’t de manera segura i saludable!

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Som el teu estiu

Cursa del Foc

Ja t’ho deia jo…

Guaita!

Farmàcies de Guàrdia