Per molts anys 08640!

Que una publicació amb marcat caràcter local celebri el seu 15è aniversari és quelcom que, veritablement, s’ha de destacar. Perquè no és gens fàcil mantenir cada mes, cada any, una publicació al carrer, i més una publicació que ens permet seguir tenint el gaudi de llegir les notícies “en paper” en plena era digital. Per aquesta raó des de l’Ajuntament no només us felicitem pel vostre aniversari, sinó també per aquests 15 anys de bon fer i professionalitat, per la vostra qualitat i l’entrega que suposa la vostra feina, perquè milers d’olesans i olesanes us esperem cada mes, fent-vos ressò de les informacions de caire municipal, i especialment també donant veu al carrer, a la ciutadania.

Perquè en allò que fem, hi ha molt del que som, us felicitem i us desitgem molta sort i encerts.

Miquel Riera Rey

Alcalde d’Olesa de Montserrat

 

Desde sus inicios fue la mejor plataforma de comunicación con nuestros clientes. Muchos años en su portada y agradecida de la profesionalidad en su trabajo de edición con nuestro anuncio. No soy muy imparcial en mi criterio, porque los adoro y juntos seguimos. ¡Mil gracias Fer y equipo del 08640!

Jessy Casado

Jessy’Artzone

 

Muchas felicidades x ese gran trabajo que hacéis en el 08640.

Lluïsa Bach

 

Ja han passat 15 anys! Moltes felicitats al diari 08640 per tota la informació que feu cada mes, per compartir amb nosaltres. Estic molt agraïda, treballeu molt bé, gràcies per tot.

Maria Dolors Aguilella

Enhorabona per 15 anys de premsa de qualitat i necessària per tenir ben informat de l’actualitat del municipi! La família del Futbol Sala Olesa vol felicitar als companys del periòdic 08640 pel 15è aniversari. És una sort tenir un diari local que informa de l’actualitat del municipi mes a mes, que el poble estigui ben informat és gràcies a vosaltres i en el nostre cas agraïm molt l’apartat esportiu que informa de la notícia més destacada de les diferents entitats esportives, l’esport és notícia gràcies a la vostra bona tasca! Per molts més anys de servei al poble!

Futbol Sala Olesa

 

Moltes felicitats a tot l’equip del 08640 i als seus lectors!

Recordo perfectament les primeres edicions i com en aquests anys ha passat a formar part de la vida del poble. Resulta una molt bona eina per que sapiguem de tots els fets importants que passen a Olesa i per poder-nos anunciar botigues, associacions, empreses, particulars i demés, fent créixer el teixit associatiu i comercial de la vila. Moltes gràcies per tan bona tasca i per moltes edicions més!

Noemí Cobacho Haya

 

El periòdic 08640 està de celebració, i això ens fa molt feliços perquè vàrem veure com començava aquesta iniciativa ara fa molts anys i que sempre hem recolzat doncs al ser nosaltres una empresa de proximitat, d’estar molt a prop dels nostres clients, compartim la visió de poder oferir als nostres amics i amigues un servei excepcional des del mateix codi postal que encapçala el periòdic, el 08640.

Moltes felicitats i esperem seguir celebrant per molts anys més aquesta gran idea que ens uneix, el 08640.

TGO

 

Felicitats per aquests 15 anys en els quals la nostre associació ha pogut donar mes a mes tota la informació de tots els actes que fem. Que en podem gaudir molts més anys del diari 08640!

Ariadna

 

El dramaturg nord-americà Arthur Miller deia que “un bon periòdic és un poble parlant-se a si mateix”. El 08640 és exactament això. Recordava aquesta frase quan vau fer 10 anys i, ara, que en feu 15, ho reafirmo. Enmig d’un context en que les noves tecnologies han obert una infinitat de portes noves, el periòdic 08640 ha aconseguit sobreviure en paper. És vital. La premsa local i gratuïta en paper és, encara per a molta gent, l’única manera d’informar-se de manera reposada sobre què passa al seu voltant. Un mes sense fullejar el 08640 és una oportunitat perduda per conèixer com batega Olesa; com evoluciona, com viu la seva gent, què s’hi cou, què s’hi ha fet i què s’hi farà. Que gaudiu dels 15 i que en celebreu molts més!

Marc Amat, periodista

 

És una joia tenir un diari que parli i expliqui coses del poble i com no, que les persones puguin dir o explicar les vivències del dia a dia que genera Olesa.

08640: 15 anys són molts en la vida d’un poble i del qual podem gaudir de tota la informació que mes a mes ens arriba a les cases. MOLTES FELICITATS en majúscula per a tot l’equip i per tota la feina ben feta al llarg de tots aquests anys.

Mat

 

Fa mes de 15 anys que soc fora d’ Olesa però, com deia el meu pare, dec tenir l’ arrel… , doncs no m’he deslligat d’algunes costums, amics, celebracions o esdeveniments teatrals.

El poble s’ha fet gran, però per segons que encara és el mateix, la gent encarregada de les coses sempre son els mateixos… i que durin…

Des de el meu petit racó del món, faig que la comunicació no es talli, ja sigui amb els meus concerts de jazz, on hi puja mig Olesa, o també col·laborant amb tot el que em demanen, com ser “El Dia de la Dona” o “L’art al carrer”.

De tan en tan m’ agafa la nostàlgia quan penso en el balneari de la Puda o el teatre dels Salistes tan estimat per nosaltres i ara veure’l tancat, però no hi ha manera d’arreglar-ho mani qui mani… que hi farem! No m’allargo més, gent del 08640, us desitjo molts anys de salut i feina ben feta.

Mary Gumà (des de Miralles)

 

L’equip de professionals d’Hogava Consulting volem agrair-vos la feina ben feta i us desitgem un munt d’anys més.

Àngela Garcia

 

Confeccionar un periòdic durant 15 anys és un mèrit inqüestionable, tenim al nostre abast un recull de les opinions, noves, activitats de tot tipus al nostre periòdic local que ens fan la vida més senzilla i a la vegada més còmoda; mitjançant ell, hem pogut donar les gràcies i el condol a moltes famílies, els comerços i les activitats professionals han tingut un aparador per donar-se a conèixer.

Per tot això, ens hem de felicitar per |’esforç que han fet els seus promotors als que els desitgem molts anys de vida. Que el coratge, la il·lusió no es falti per continuar aquesta tasca social important per Olesa de Montserrat.

Josep Arévalo i Vila

 

A la biblioteca han vingut tres pubilles i ens han dit: “Ei! que el 08640 fa 15 anys. Quinze anys! Qui els atrapés…”

La Biblioteca, ja ho sabeu, és un espai on hi pot venir tothom. Una mica com el 08640, que al llarg d’aquests 15 anys (15 anys! Qui els atrapés!) s’ha convertit en un diari local per a tothom! per persones altes, per persones baixes, per gent divertida, per altra de més seriosa… per petits, mitjans i grans. Per negres, verds i vermells. Per rics i pobres. I també pubilles! I això és el que el fa gran i especial! Per molts anys! I moltes gràcies!!!

Espe, Marta, Núria, Meritxell i Marta

Biblioteca Santa Oliva

 

Des de l’associació “Dones i Progrés” us volem felicitar sincerament: sou un mitjà proper i compromès amb el poble d’Olesa. En vosaltres sempre hem trobat el recolzament i l’ajut necessari per poder difondre la nostra tasca. Us desitgem que continueu la vostra trajectòria d’èxit per molts anys més Gràcies!

Rosina López Vigil

Presidenta Associació Dones i Progrés

 

Aquesta carta no és per expressar els meus punts de vista, és per felicitar els quinze anys de publicació del 08640, el diari que informa dels esdeveniments d’Olesa i que ens facilita escriure i mostrar les nostres opinions. Per molts anys!

Maria Mercè Boada

 

Moltes felicitats per la feina que feu i moltes gràcies per la vostra col·laboració per a fer conèixer les nostres activitats. Us desitgem que seguiu així per molts anys més, felicitats!

Associació Xino-Xano

 

La meva relació amb Olesa de Montserrat està molt lligada al diari 08640: jo, fa uns mesos, també va fer 15 anys que visc al poble i des de sempre he seguit el diari. Ha estat una eina important d’integració amb el poble, ja que va esdevenir la manera d’anar coneixent-lo mentre anava trobant formes d’incloure’m en la seva vida quotidiana. Celebro aquests 15 anys del diari i els meus a Olesa i estic molt agraïda a l’hospitalitat de la seva gent. Salutacions!

Eva Sánchez-Paniagua

 

Des del Nou Bàsquet Olesa volem felicitar i donar l’enhorabona a tot l’equip humà que conforma la xarxa comunicativa del diari així com als col·laboradors habituals i els ocasionals del 08640 per aquests 15 anys de tasca informativa de qualitat a nivell local i comarcal. La vostra implicació i rigor en la difusió de les notícies socials, culturals, polítiques, econòmiques, esportives, lúdiques… del nostre entorn més proper ha estat un referent informatiu pels residents del nostre poble, com també la vostra predisposició i obertura a totes les entitats i persones que en qualsevol moment han necessitat de la vostra publicació i col·laboració per compartir informacions i opinions.

Us encoratgem a seguir amb aquesta tasca informativa iniciada ara fa 15 anys i que ha comportat la publicació de gairebé 150 edicions de 08640 plenes de notícies, opinions, reflexions… que ens permeten conèixer la realitat del nostre voltant. Esperem que continueu creixent amb la mateixa empenta i que la qualitat i il·lusió per la feina ben feta segueixi impregnant el vostre diari. Per tot plegat, moltes felicitats!!!

Junta Directiva Nou Bàsquet Olesa

 

Ja en són 15! Moltíssimes felicitats a tota la família del periòdic 08640. Des de l’escola Daina-Isard només tenim paraules d’agraïment i felicitacions per la seva tasca i la seva implicació en la vila. Esperem seguir sumant conjuntament molts anys més.

Escola Daina-Isard

 

Des de l’Associació Tonis Olesa us agraïm la tasca que heu fet durant aquests 15 anys i també la vostra col·laboració des dels nostres inicis ara fa poc més de tres anys. Esperem que continueu amb la vostra tasca durant molts anys.

Tonis Olesa

 

Desde hace 15 años, el periódico 08640 ha formado parte y ha compartido la vida en nuestro pueblo, en diferentes niveles (social, deportivo, asociativo, político, etcétera). Por mi parte no tengo más que agradecer que se le dé voz a un deporte como el triatlón que en Olesa es minoritario. Felicidades en el quinceavo aniversario y que la información siga.

Antonio Pareja

 

Des de l’Associació de persones amb capacitats diverses (CECSCAT), us felicitem!! Quinze anys que heu mantingut a les olesanes i als olesans informats de les activitats i notícies més importants de la població, és un treball admirable. Us agraïm la dedicació i esforç. Ens animeu a les associacions a seguir organitzant activitats, com la tómbola i la subhasta de fotografies (junt amb Xino-xano) per recaptar fons per la Marató de TV3. Que per molts anys pugueu continuar amb aquesta tasca i, moltes felicitats!

CECSCAT

 

La Asociación Pro-discapacitats Santa Oliva quiere sumarse a la celebración de los 15 años del periódico 08640. Son muchas las experiencias, las causas y los momentos que nos unen en el camino, principalmente la colaboración con el Calendario Solidario que con vuestro apoyo se ha hecho desde el año 2006, que no sólo es un aporte material de recaudación para la entidad y el colectivo que le representa, sino también el compartir experiencias de vida en cada foto, cada escenario y cada persona que participa y nos regala ese instante de vida que queda plasmado en una imagen.  Muchas veces con sonrisas, otras veces con lágrimas, otras con sorpresa, pero siempre con gran ilusión.  Porque el resultado son doce meses de historias personales contadas desde la óptica del fotógrafo y de todo el equipo humano que participa en el diseño, promoción y difusión de este gran proyecto que tiene aires argentinos, catalanes y universales, aires de diversidad que nos identifican y lo hacen cercano y familiar. ¡Gracias por tanto, gracias por persistir en los años y os deseamos que sean muchos más!… ¡Felicidades!

Associació Pro-discapacitats Santa Oliva

 

Des del Col·lectiu de Misteris d’Olesa us volem felicitar pel vostre 15è aniversari de publicació del diari, per la il·lusió, esforç i perseverança que sempre heu demostrat amb la publicació mensual i gratuïta d’aquest diari. El 08640 entra cada mes a les nostres llars perquè al darrere hi ha unes persones que s’impliquen dia rere dia per donar a conèixer les notícies i esdeveniments que passen a la nostra vila.

Us volem donar les gràcies per la vostra feina i us encoratgem a seguir endavant, i a complir, com a mínim, 15 anys més de trajectòria i de servei a Olesa.

Col·lectiu Misteris d’Olesa

 

Des del Club Esportiu de Futbol Olesa 87 (CEFO 87) volem felicitar el periòdic 08640 pels seus 15 anys i desitjar-li moltíssims més anys i èxits; durant tot aquest temps han demostrat ser una part informativa essencial del dia a dia de la nostra vila. Moltes gràcies per col·laborar i publicar els nostres diferents esdeveniments i a seguir endavant amb aquest gran projecte. Salutacions!

CEFO 87

 

L’Associació La Passió d’Olesa de Montserrat felicita la publicació 08640 en el seu quinzè aniversari. Per a un municipi viu cal que hi hagi projectes com el vostre que posin a l’abast de la ciutadania la informació de proximitat. D’aquesta manera tot allò que passa a la nostra localitat, incloses les propostes d’àmbit cultural com les que La Passió genera, poden arribar de primera mà i amb rapidesa a tots els veïns i veïnes. Enhorabona a tot l’equip del periòdic 08640 per haver arribat al quinzè aniversari amb bona salut i un agraïment en nom de l’entitat per tota la feina feta.

Associació La Passió d’Olesa de Montserrat

 

Al nostre 08640

|Z|erovuitsiscentsquaranta

|E|nhorabona!

|R|epresenteu

|O|lesa

|V|ehiculant

|U|tilíssima

|I|nformació;

|T|ransmetent

|S|olidàries

|I|niciatives

|S|ocioculturals;

|C|omunicant

|E|ntranyablement;

|N|omés

|T|eixint

|S|impatia,

|Q|UINZE

|U|fanosos

|A|nys.

|R|ebeu

|A|mics

|N|ostra

|T|endre

|A|braçada

 

Núria R.

 

 

El “08640 planteja convertir-se en el mitjà que col·labori en l’enfortiment de la identitat com a poble”: aquesta era la carta de presentació a l’editorial del número 1 de l’any 1 (octubre de 2004) a la vostra revista. Per tant, ens cal felicitar-vos doblement: pel vostre 15è aniversari i per haver assolit el vostre objectiu.

Els del Bloc ja hem complert 16 anys i seguim treballant per fer una Olesa encara millor. Volem ara recordar el primer article signat al 08640 per un membre del Bloc, el nostre estimat Joan Riera, on parlava d’assumir responsabilitats i depurar errors, i també de cultura de la participació i de col·laboració per construir una alternativa àmplia, plural i oberta a totes les sensibilitats. I en això perseverem, 08640, benvolgut company de viatge amb qui hem crescut plegats.

Bloc Olesà

 

Mes rere mes arriba, amb puntualitat absoluta, un exemplar d’aquest periòdic, el 08640. Ho fa a la casa de totes i tots els olesans i olesanes per fer arribar les paraules tant de l’editorial com de tots aquells que, com nosaltres, aprofitem aquest recurs per fer arribar la nostra veu a les cases de tothom. Des de Junts per Catalunya – Olesa us volem felicitar per aquests 15 anys de feina incansable per seguir oferint a la ciutadania notícies, sobretot municipals, de màxima qualitat. Les revistes, magazins i diaris en paper sembla que perden valor en la societat actual, però així i tot el 08640 es manté amb força i segueix garantint el seu servei, oferint un diari més obert que deixa un gran espai perquè tothom qui ho vulgui faci arribar la seva opinió o el seu neguit, tal com hem fet nosaltres nombroses vegades. A part de felicitar-vos volem desitjar-vos a vosaltres i a tots els lectors, que queda demostrat que en són molts, un Bon Nadal i una feliç entrada d’any. Esperem que gaudiu molt d’aquestes màgiques festes, però que entre tots fem un esforç per recordar a les preses i exiliats polítics que, lluny de les seves famílies, no podran gaudir-les com ho farem tots nosaltres. Moltes felicitats i bones festes!

Junts x Catalunya Olesa

 

Fa gairebé 2 anys que el primer club de boxa de la història d’Olesa de Montserrat obria les seves portes. Des de llavors, la gent del poble ha anat confiant en el nostre petit club per entrenar-se i alleujar l’estrès generat durant la setmana. Un dels primers pilars de la nostra comunicació va ser el diari 08640, el qual, des del primer dia ens va acollir a la seva gran família d’entitats i va facilitar-nos les eines comunicatives necessàries per poder arribar als ciutadans.

El 08640 ens demostra cada mes la importància de tenir un diari local i independent, el qual -amb un equip dedicat i competent-, s’esforça a fer arribar tots els somnis i aspiracions dels comerciants a cada carrer i botiga del poble.

En un moment on la comunicació lliure és quasi una utopia, els petits diaris locals mantenen una certa puresa que els dota d’un encant que no deixa fora al nostre 08640. Enhorabona per complir 15 anys i des del Club Boxa Olesa desitgem poder continuar celebrant aniversaris conjuntament.

Club Boxa Olesa

 

Tots els membres de l’Associació de Voluntaris d’Olesa volem fer arribar les nostres felicitacions per aquests 15 anys de publicacions. Nosaltres també ens sentim part d’aquest aniversari, ja que celebrem els vint-i-cinc anys de la fundació de l’entitat i en moltes ocasions, hem donat a conèixer les activitats que oferim a la població a través de les seves pàgines. Un diari mensual, gratuït, repartit per les nostres bústies, i que fa 15 anys, explica la vida quotidiana de la nostra vila, té molt mèrit. Per això li desitgem que continuï amb aquesta tasca molts anys més. Felicitats 08640!!!

AVO

 

És curiós que en una societat hiperconnectada i sobre informada, les entitats, els col·lectius i els moviments socials tenim enormes dificultats per comunicar als nostre veïnat.

És totalment necessari que existeixin mitjans físics (de paper!) i que no segueixin la bogeria de la informació diària. Però no amb això és suficient: cal visibilitzar les minories, els conflictes, les injustícies, les lluites, els projectes alternatius i les propostes populars…i donal’s-hi veu i reflexionar.

Superar la lògica propagandística de les institucions i la comunicació oficial és imprescindible per a que un mitjà assumeix un rol útil per a les persones que vivim a Olesa.

Felicitats a l’equip humà del periòdic 08640 per aquests anys i molta força per desenvolupar aquesta important i escassa tasca en el món periodístic: la necessitem! Per molts anys!

AV de la Rambla i de l’Eixample

 

Les creacions importants, sovint, sorgeixen de persones i/o col·lectius que s’inspiren en un moment determinat: observant la realitat i intuint una necessitat, i això és el que vàreu fer.

Olesa us necessitava i heu estat un referent important. Heu creat un vincle de confiança i qui vol comunicar quelcom confia en vosaltres. Heu estat sempre al servei dels ciutadans, heu treballat de valent creant un espai compartit on tothom hi pot dir la seva. Els lectors hem gaudit del que heu publicat, amb ordre i disseny exhaustiu i any rere any hem vist com implementàveu personalitat. Heu emmirallat el nostre dia a dia disseccionant la realitat, fent-la arribar a les nostres llars durant 15 anys.

Us encoratgem a seguir endavant! Moltes gràcies per ser “facilitadors” de l’engranatge local! Moltes gràcies per ser accessibles i molt responsables. Seguiu així! Olesa us necessita i les Escolàpies també.

Claustre Escolàpies Olesa

 

Tot l’equip d’Olesa Ràdio us volem felicitar pels 15 anys de 08640 i animar-vos a continuar durant molts anys més. Aprofitem el missatge per desitjar a l’equip del 08640 i els vostres lectors i lectores molt bon Nadal i un feliç 2020.

Olesa Ràdio

 

Les persones que ens dediquem a l’apassionant, intens i sovint complicat món del periodisme sabem que la professió no passa pel millor moment, mal que ens pensi. I també sabem que per mantenir amb vida qualsevol tipus de mitjà de comunicació, més encara si és un mitjà escrit, no només cal molta feina, sinó també molta constància i m’atreviria a dir que fins i tot ser atrevits de mena.

Tot això és el que trobem i hem trobat, sense cap mena de dubte, al periòdic 08640 els darrers 15 anys: feina, constància i atreviment. Aquests ingredients han fet possible que la ciutadania olesana se’l senti ben seu, que l’esperi cada mes a casa, que l’esculli per felicitar els familiars que celebren l’aniversari o per oferir els seus serveis. I els que coneixem com es mouen “els fils” del mitjà, també els escollim pel bon fer, per ser bons companys de professió i sobretot i especialment, grans persones. Espero que, com a mínim, celebreu 15 anys més de 08640! Per molts anys!

Anna Casado, periodista

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Guaita!

Fora de joc

Futbol Sala

Campiona i rècord

Boxa

Farmàcies de Guàrdia