Olesa Ràdio

L’emissora municipal d’Olesa Ràdio (90.1 de la FM) va començar la temporada 2022/2023, el passat 5 de setembre, dins del marc de la celebració del seu 40è aniversari. La programació pròpia, un any més, prioritza la informació local a través del magazín matinal “Hotel Gori”, conduït per Robert Fuentes, que s’emet de dilluns a divendres de 9 a 11 hores i a “L’Informatiu”, conduït per Raquel Montoya, que s’emet també els dies laborables a les 13:30 a 19:30 hores.

Una de les novetats de la graella d’aquesta temporada és la posada en marxa del programa “Sardazero”, conduït per Muqaddas Mansoor i que substituirà els dissabtes a partir de les 11 hores a l’històric “So de cobla”. “Sardazero”, de la mà d’Olesa Sardanista, aproparà el món de la sardana i la cobla a la ciutadania, sobretot al públic més jove. També s’incorpora a la graella, després de dues temporades, el programa cultural “Les flors del mal” que anirà a càrrec d’Albert Amat.

Amb motiu dels 40 anys d’Olesa Ràdio s’estrenarà aquesta temporada una nova pàgina web que permetrà millorar el servei de ràdio a la carta així com l’emissió en línia. A més, permetrà més dinamisme a l’hora d’elaborar continguts informatius ja que permet afegir material audiovisual. També permetrà un accés més àgil i senzill des de qualsevol dispositiu a través de www.olesaradio.cat. També s’ha estrenat a les xarxes socials d’Olesa Ràdio (Facebook, Twitter i Youtube) un logotip commemoratiu del 40è aniversari.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Alimentació

Farmàcies de Guàrdia