Octubre cultural!

L’agenda de l’Octubre

Diumenge 3

Inauguració de l’exposició “En funció d’un dir. Pintures i dibuixos (1994-2020)”. Homenatge al pintor olesà Pep Montoya. Dissabtes i diumenges, fins al 30 de gener, a Cal Puigjaner.

Divendres 15

Inauguració de l’exposició Free Birds, de FreeBirdsBCN. A les 19 hores, a la Biblioteca.

XII Jornades de Memòria Històrica: Teatre Molotov, muntatge teatral està basat en el llibre “Caso Cipriano Martos” del periodista Roger Mateos, on es reconstrueix la història d’aquest militant antifranquista mort el 1973. Amb Joan Valentí i David Pintó. A les 22 hores, a l’Escorxador.

XII Jornades de Memòria Històrica: Conferència: “Espai públic i memòria democràtica: el nomenclàtor d’Olesa de Montserrat”. Els casos de la Plaça del Terç N. S. de Montserrat, carrer Alfons Sala i carrer Duc de la Victòria”, a càrrec de l’advocat i historiador Josep Cruanyes. A les 19 hores, a l’Escorxador.

Dissabte 16

Club de Lectura Llegim el Teatre, conduït per Espe Piñero i Alba Solé. A les 11 hores, a la Biblioteca.

Segon festival d’art jove a l’Escorxador. Actuacions artístiques, de 12:30 a 14 hores; teatre amb la Martina i la Míriam, a les 17 hores; màgia amb Yago el mago, a les 17:30 hores; poesia amb Natàlia, a les 17:45 hores; The wonderland’s, a les 18 hores; pop rock amb Sara, a les 18:45 hores, i micro obert, a les 19 hores.

Danses Del Món: Festival d’homenatge a les persones grans i centenàries. A les 18 hores, al teatre La Passió. Organització: Associació Voluntaris d’Olesa.

Diumenge 17

Concurs de Teatre Vila d’Olesa: “Les noies de Mossbank Road”·, d’Amelia Bullmore, amb el grup Passerells d’Alforja. A les 18 hores, a la UEC. Organització: UEC Olesa.

Cine: “Isabella”. A les 18:30 hores, al Casal d’Olesa.

9a Caminada Popular “Suma’t al Rosa”, circuit urbà pel municipi. Aquesta activitat omple els carrers de samarretes amb el llaç rosa, símbol de col·laboració i suport contra el càncer de mama. A les 9:30, sortida des de Plaça Catalunya.

————————————————————————————————-

Setmana Mundial de la Lactància Materna

Diumenge 17

Inauguració a càrrec de la regidora de Salut Pública d’Olesa i el director gerent de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell. Pintacares i pintapanxes, música, tallers i espais relacionats amb la lactància materna i activitats de dibuix i pintura per als infants. A partir de les 11 hores, al Parc Municipal.

Dilluns 18

Taller de “porteo”, a càrrec de Gemma Guillamón. A les 17:30 hores, a la llar d’infants Taitom.

Dimecres 20

Xerrada “Amb els 5 sentits”, parlem de l’ús de pantalles a la petita infància, amb Mireia Luna, coordinadora de Cabalbaix. Adreçat a famílies amb nens i nenes de 0 a 6 anys i professionals. A les 18 hores, a la llar d’infants Taitom. Organització: Ajuntament.

Divendres 22

Música per a nadons (de 6 a 18 mesos). A les 17 hores, a la Casa de Cultura.

Dissabte 23

Aigua per a nadons a la Piscina Municipal. Grup de 6 a 18 mesos, a les 9:15 hores; grup de 19 a 36 mesos, a les 13 hores.

Dilluns 25

Conte per a petits lectors (per a infants d’1 a 3 anys) a càrrec de Sandra Rossi. A la Biblioteca.

Durant la setmana del 18 al 24 d’octubre: exposició de llibres de lactància materna i criança a la Biblioteca. Les inscripcions per a les activitats també es poden fer al telèfon 93 778 0050 (ext. 4031). Altres xerrades i tallers, consulteu el programa de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell.

 

———————————————————————————————–

Dilluns 18

Conte musicat!, a càrrec de Roser Cascante, per a nens i nenes de 3 i 4 anys.A càrrec de Roser Cascante. A les 17:30 hores, a la Biblioteca. Organització: EMM

Divendres 22

Club de Lectura General: “El pavelló nº 6”, d’Anton Txèkhov. A les 18 hores, a la Biblioteca.

Inauguració de l’exposició “40 anys d’història del Club Atletisme Olesa”. Fins al 15 de novembre, a la Casa de Cultura.

Inauguració de l’exposició “Història del futbol olesà, 1918-2021” i del “Club Futbol Olesa, 1951-2021”. Fins al 14 de novembre, a la Casa de Cultura.

Dissabte 23

Jornada 2021 del Centre d’Estudis Passionarium, amb el títol “Despullant una banda sonora”, a càrrec d’Eduard Vila i Perarnau, organista i director de cors. A les 18:30 hores, al teatre La Passió.

Taller de joieria amb la tècnica de la cera perduda. Aprendrem a modelar la cera, a fer els nostres dissenys i cada participant podrà fer la seva pròpia joia. Al cap d’uns dies les podrem recollir a la biblioteca, fetes en plata. A partir de 12 anys. El taller forma part del projecte Teixint Creacions i estarà a càrrec d’Estefania Bautista (@_vinyart). A les 10:30 hores, a la Biblioteca.

Correllengua 2021. Des de les 19:30 fins a les 24 hores, a l’Escorxador. Organització: nucli de la Coordinadora d’Associacions per la Llengua – CAL Olesa i Ajuntament.

Teatre infantil “La granja del Tío Juan”. A les 17 hores, a la UEC.

Diumenge 24

Concurs de Teatre Vila d’Olesa: “Dansa d’agost”, de Brian Fiel, amb la companyia Enric Borràs de Sant Feliu. A les 18 hores, a la UEC. Organització: UEC Olesa.

Dilluns 25

Hora del conte per a petits, amb la Sandra Rossi. Per a nens i nenes de 3 i 4 anys. A les 18 hores, a la Biblioteca.

4a Jornada de Salut Pública. Pla de salut: avaluació, adaptació i reptes de futur al món local. A les 18 hores, a la Casa de Cultura. Organització: Ajuntament.

Dimecres 27

Menjallibres, Club de Lectura per 5è i 6è de primària. Es comentarà “El meu germà es diu Jèssica”, de John Boyne. A les 17:30 hores, a la Biblioteca.

Divendres 29

LiceuBib, òpera a la biblioteca! Comentari i visionat de Rigoletto, de Verdi, a càrrec d’Albert Galceran. A les 19 hores, a la Biblioteca.

Teatre “McBeth con queso”. A les 20:30 hores, al teatre La Passió.

Dissabte 30

Teatre “McBeth con queso”. A les 20:30 hores, al teatre La Passió.

Diumenge 31

Teatre “McBeth con queso”. A les 18 hores, al teatre La Passió.

Cinema al Casal: “Un lugar tranquilo”. Sinopsi: una família intenta sobreviure a una amenaça extraterrestre una mica peculiar: “monstres” que no tenen visió, són cecs, però posseeixen unes qualitats auditives hipersensibles que els permeten detectar una presa (qualsevol cosa amb vida) a quilòmetres de distància. A les 18:30 hores, al Casal d’Olesa.

Totes les activitats proposades en aquesta secció són enviades per les entitats i associacions organitzadores. La redacció del 08640 no es fa responsable d’alteracions dels programes o de canvis d’última hora.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Alimentació

Farmàcies de Guàrdia