Obres a la piscina

La sessió informativa sobre les obres de remodelació de la piscina coberta ha aixecat molta expectació entre les persones usuàries de l’equipament i ha comptat amb més d’un centenar d’assistents per obtenir tota la informació sobre les obres així com la recuperació de les quotes durant pel període de tancament. Els treballs que van començar el passat 3 d’abril són la primera de les tres fases projectades per remodelar integralment la piscina coberta. Un cop finalitzades les tres fases d’obres, l’Ajuntament haurà fet una inversió d’uns 2 milions d’euros i l’equipament haurà passat d’uns 400 m2 a un altre edifici de 1.400 m2.

L’alcaldessa, Pilar Puimedon, el regidor d’Esports, Jordi Martínez així com a tècnics de l’Ajuntament i de l’empresa A Contraluz Arquitectura, redactors del projecte, van ser els encarregats d’explicar el pla d’obres.

En aquesta primera fase d’obres es farà la construcció de nous vestuaris i, per això, comportarà l’enderrocament dels actuals i la construcció d’una part soterrada de seguretat per a diversos usos. A la part superior es construiran uns nous vestuaris per a grups, un espai central dedicat als vestuaris de personal, oficines, magatzem i sauna seca i, la darrera part, serà per a vestuaris més grans, amb més espai, i que s’adreçaran, sobretot, a gent gran. Aquesta fase es preveu que duri uns sis mesos, sense comptar amb els possibles ensurts que facin variar el projecte; l’import total de la primera fase pel qual sortirà a adjudicació els propers dies és de 857.000 euros.

Per acabar la reunió, les persones assistents van concentrar els seus torns de paraula a fer peticions de millora per als nous vestuaris o demanar que s’avanci l’obertura de la piscina d’estiu a finals de maig. També es va demanar que quan es reobri la piscina coberta s’estableixi un horari d’obertura els caps de setmana.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Guaita!

Fora de joc

Futbol Sala

Campiona i rècord

Boxa

Farmàcies de Guàrdia