Nova escola Povill

Aquest 2018 serà un any de canvis en l’estructura de l’escola Povill. El seu titular, Jordi Povill Ubach, en diàleg amb el periòdic 08640 va explicar que “Des de la creació de l’escola, la titularitat ha recaigut sempre sobre una persona física i això vol dir que tota la responsabilitat i les decisions estratègiques han recaigut sobre la persona del titular”. Segons Povill, “en el moment actual aquesta figura jurídica ha quedat obsoleta i no permet gestionar-nos d’una manera àgil ni eficient”.

En un escrit, en Jordi va afegir que “Com ja sabeu, des de fa més de 84 anys, els valors de la nostra escola han estat sempre compromesos amb la realitat social de la gent d’Olesa. I és des d’aquesta vocació de servei públic i després d’haver consolidat la segona línia, que considero que el nostre projecte demana una estructura jurídica i organitzativa que permeti a l’escola afrontar els reptes del segle XXI”.

Povill considera que la tradicional escola Povill necessita:

  • Una titularitat més participativa a través d’òrgans de decisió col·legiats.
  • Una nova forma jurídica, sense ànim de lucre, que defineixi la nostra veritable vocació pedagògica.
  • Un equip de gestió professionalitzat que permeti una major eficiència fiscal i financera.
  • Una estructura que permeti implementar politiques de recursos humans que fomentin la carrera professional dels nostres docents.
  • Una organització que estructuri la cooperació, la participació i la implicació de tots els membres de la comunitat educativa: alumnes, professionals i famílies.

 

Povill planteja en definitiva, una institució “que permeti sinèrgies pedagògiques amb altres centres educatius i que consolidi el nostre camí d’innovació educativa. Per la importància d’aquests motius, la meva voluntat és que aquesta nova estructura entri en funcionament durant aquest any 2018 i que es culmini així, el procés d’innovació pedagògica iniciat en els darrers anys”.

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Guaita!

Fora de joc

Futbol Sala

Campiona i rècord

Boxa

Farmàcies de Guàrdia