Nova comissaria

La Policia Local de l’Ajuntament d’Olesa ja està operativa a la nova caserna del cos ubicada al carrer d’Amadeu Paltor, 28, al barri dels Closos, al costat de la Llar d’infants municipal Taitom. Després de treballar durant uns dies en fer totes les tasques de trasllat, i amb la dificultat de ser un servei essencial que no pot deixar d’estar operatiu en cap moment, finalment la Policia Local ja es troba instal·lada a les noves dependències. Per tant, a partir d’ara, la ciutadania que necessiti acudir per algun motiu al cos policial, caldrà que s’adreci a la nova caserna. La resta de vies de contacte de la Policia es mantenen de la mateixa manera: a través del telèfon 93 778 3131 o el correu electrònic: policia@olesademontserrat.cat

La nova comissaria és un edifici que té uns 600 metres quadrats i compta amb una àrea d’atenció al públic, oficina de denúncies, sala d’espera i oficina polivalent; una àrea d’accés restringit, amb diferents despatxos; una àrea privada amb els vestidors, sala de reunions, menjador i zona d’armers, una àrea de detenció i custòdia i espai propi d’aparcament. El regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament, Jordi Martínez, s’ha mostrat satisfet per poder en marxa el nou equipament que permetrà que el cos policial no perdi centralitat i que guanyi en velocitat de resposta davant qualsevol emergència.

La inversió en l’edifici ha superat els 950.000 euros i es destaca la gran eficiència energètica i la sostenibilitat en la seva construcció. La nova caserna consumeix un 57% menys que qualsevol altre edifici, gràcies, en bona part a l’aïllament tèrmic. Altres elements que li confereixen una alta qualificació energètica és el sistema de recuperació d’aigua de pluja per a reutilitzar-la en els sanitaris; l’ús de tecnologia LED i un sistema per evitar malgastar llum i calefacció. La comissaria de la Policia Local ha obtingut la certificació LEED, que assegura un elevat estàndard de qualitat i òptim rendiment energètic.

Pel que fa al futur de les que fins ara havien estat les dependències de la Policia Local al carrer Anselm Clavé, l’Equip de Govern ha previst enderrocar aquest edifici i, de fet, així ja ha previst una partida econòmica de 80.000 euros al pressupost de 2021.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Guaita!

Fora de joc

Futbol Sala

Campiona i rècord

Boxa

Farmàcies de Guàrdia