Nova biblioteca

Ja han començat els treballs d’ampliació de la biblioteca, un dels projectes més destacats del mandat (prop de 4,7 milions d’euros), que permetrà duplicar la superfície útil de l’actual biblioteca amb la construcció d’una planta baixa que ocuparà tot el pati de la Casa de Cultura i alhora també generarà una nova zona verda al centre del municipi, amb la construcció d’una gran coberta vegetal.

La durada prevista de les obres és de 16 mesos i, inevitablement, els treballs faran que, durant uns mesos, el servei de biblioteca es vegi afectat. Les obres s’han dividit en tres fases. En una primera (fins el mes de juliol) es faran els treballs de millora de l’actual edifici de la biblioteca; en la segona fase (fins el gener de 2025) es construirà el nou edifici que ocuparà l’actual pati de la Casa de Cultura, es farà la fonamentació, forjat i s’aixecarà la planta baixa de l’edifici; i en la tercera i darrera fase, es farà la planta superior, la coberta verda, connexió dels dos edificis i instal·lació de mobiliari.

A la primera fase, el servei de biblioteca es traslladarà a les sales 1 i 2 de la Casa de Cultura (les sales d’exposicions). A causa d’aquest trasllat, l’organització d’exposicions es farà al Centre Cultural Cal Puigjaner i a L’Escorxador (mostres de temàtica juvenil). Pel que fa al servei de préstec, no hi haurà afectació perquè, encara que no es pot traslladar tot el fons de llibres al nou espai provisional, les peticions es poden fer a través del préstec interbibliotecari. L’espai que no es podrà oferir, però, és la sala d’estudi.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Som el teu estiu

Cursa del Foc

Ja t’ho deia jo…

Guaita!

Farmàcies de Guàrdia