Nou servei

La Creu Roja del Baix Llobregat Nord en col·laboració amb lactic.cat (@poldolesa) ofereix un nou servei de suport emocional per a tota la ciutadania. És un servei de voluntariat i es desenvoluparà seguint les recomanacions sanitàries, de manera individual i telemàtica. Els responsables de la iniciativa han destacat que “ens trobem en una situació excepcional. Les nostres vides han canviat a gran velocitat. La seguretat del dia a dia ha canviat de cop i volta, i ha aflorat la incertesa laboral, els dubtes sobre com seran les nostres vides a partir d’ara, quines repercussions tindrà aquesta experiència en nosaltres… Ens afloren emocions, ens qüestionem valors i tenim sentiments que ens poden generar malestar o sensació de no saber enfrontar la situació”. És per això que ofereixen a la ciutadania d’un espai d’acompanyament i aprenentatge sobre recursos propis, sobre com potenciar noves habilitats per empoderar-nos per a decidir com volem viure aquesta situació”.

Alguns objectius de la proposta són:

Desenvolupament personal: treball sobre la nostra manera d’entendre la realitat i com ens fa sentir i actuar allò que creem al nostre cap.

Recursos per generar més benestar: sentir-se agraït i satisfet amb la vida que decidim viure, alienant els nostres pensaments amb el que realment és important per a nosaltres.

Creixement personal: desenvolupar estratègies de lideratge a través del treball dels propis recursos.

Intel·ligència emocional: regular les emocions que ens fan ser reactius i ens impedeixen donar les respostes que voldríem.

Per demanar cita o informació podeu contactar al tel: 93 775 0550 i per mail a: olesademontserrat@creuroja.cat

 

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Som el teu estiu

Cursa del Foc

Ja t’ho deia jo…

Guaita!

Farmàcies de Guàrdia