Neteja i escombraries

L’Ajuntament també ha reorganitzat el servei de neteja viària i recollida d’escombraries per reforçar la desinfecció dels carrers i espais que, malgrat les restriccions de moviments, són els més transitats del municipi, com ara els entorns del CAP Olesa, Mercat Municipal, les zones on hi ha supermercats i botigues d’alimentació, l’estació de FGC o les parades d’autobusos. També es va reforçar la neteja a fons d’elements d’espais públics que més poden tocar les persones, com ara les baranes, fonts o papereres. La Regidora d’Espai Públic i Equipaments, Eva Creus, ha destacat que la neteja i desinfecció d’aquests espais “es fa fins a dos cops al dia en aquells que són més transitats”.

També s’ha reforçat la neteja de tots els grups de contenidors del municipi, que es desinfecten dos cops al dia. Així, si fins ara la neteja de carrers es feia només amb aigua a pressió, ara es fa amb aigua i productes desinfectants totalment homologats.

Quant a la recollida d’escombraries, la regidora d’Espai Públic i Equipaments ha destacat que s’ha detectat un alt volum de persones que dipositen les bosses d’escombraries als peus dels contenidors o a les papereres “segurament per evitar tocar els contenidors aquests dies”. Per aquesta raó, a l’equip de recollida habitual de la brossa dels contenidors, s’hi ha afegit un equip que recull aquestes bosses.

D’altra banda, i seguint les recomanacions de la Generalitat, l’Ajuntament ha decidit tancar la Deixalleria municipal, per motius de seguretat del personal de la planta i les persones usuàries. També deixa de funcionar la deixalleria mòbil, i en aquest sentit, des de l’Ajuntament es demana que la ciutadania eviti de treure voluminosos al carrer, ja que es vol prioritzar la recollida d’escombraries en uns dies en què, majoritàriament en estar la gent confinada a casa, es generen més residus.

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Guaita!

Fora de joc

Futbol Sala

Campiona i rècord

Boxa

Farmàcies de Guàrdia