Mostra de cultura popular

Olesa de Montserrat és una població molt rica en cultura popular i des de l’ACF Olesa Sardanista fa anys que la promocionem dins de les nostres possibilitats. Una del les millors ocasions és a la Mostra de Cultura Popular, (aturada per culpa de la pandèmia el 20 i el 21), que organitzem durant la primera quinzena d’octubre, on apart de colles locals, aquest any tornarem a tenir colles convidades d’arreu.

La Mostra vol vindicar l’enorme qualitat de les colles locals i la diversitat de diferents manifestacions de caire popular que hi a la resta del país. És per això que enguany, a més de l’Esbart Olesà, l’ACF Olesa Sardanista, la Cobla Vila d’Olesa, els Gegants d’Olesa, la fal·lera Olesana, els Diablots, els Custus Ignis i el Drac Olivé, hem convidat als Falcons de Piera, i la Muixeranga de Barcelona.

Aquest dissabte quinze d’octubre a partir de dos quarts de set de la tarda els balls de lluïment, les construccions humanes i el foc seran els protagonistes, però també volem que vosaltres en sigueu partícips, i és per això que hi haurà, per acabar, un ball participatius on tothom, colles i públic assistent, podran participar-hi. No us ho deixeu perdre!

No podem acabar sense informar-vos que el proper 5 de novembre a les 19 hores tindrem sardanes a la UEC amb la Cobla vila d’Olesa i a les 21:30 hores, Castanyada amb sopar i festa Revival amb el Dj Rafa Martínez.

ACF Olesa Sardanista

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Farmàcies de Guàrdia