Millorem als CAP

Responsables polítics de Salut Pública dels ajuntaments d’Olesa de Montserrat, Esparreguera i Abrera s’han reunit amb l’objectiu d’unir forces per reclamar millores als respectius CAP, davant la impotència que senten per l’actual gestió dels centres. La trobada ha tingut lloc a l’Ajuntament d’Olesa i ha comptat amb l’assistència d’Ada Agut i Domènech, regidora olesana; Emmanuel Ortí López, d’Esparreguera, i Sara Roca i Ibáñez, d’Abrera.

Tot i que la incidència de la covid-19 va minvant, els serveis que es van retallar amb motiu de la pandèmia no s’han recuperat encara, com ara l’horari d’obertura, que es va reduir fins a les 20 hores, quan abans de l’esclat de la crisi sanitària era fins a la mitjanit. Precisament, una de les queixes de la ciutadania és que a partir de les 20 hores, en cas d’urgència mèdica, s’ha de desplaçar fins el CUAP de Sant Andreu de la Barca o a l’Hospital de Martorell. A més, els horaris de les farmàcies de guàrdia també s’han reduït.

Els tres municipis també consideren que la manca de personal que pateixen els CAP fa que el servei sigui del tot insuficient i provoqui el descontentament entre la ciutadania. Algunes de les queixes més habituals és la dificultat de contactar amb el CAP telefònicament, les llargues cues que s’han de fer al centre i les llistes d’espera per accedir als metges de família i especialistes.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Som el teu estiu

Cursa del Foc

Ja t’ho deia jo…

Guaita!

Farmàcies de Guàrdia