Lluita per la línia de P3

Un altre cop, sí. L’Ajuntament torna a lluitar per evitar que Olesa perdi un grup de P3 el proper curs escolar. L’any passat ja va haver de treballar molt per evitar que l’escola Sant Bernat perdés un grup de P3, i com ja s’havia previst davant la baixada de la natalitat, aquest any la lluita és la mateixa. I és que els Serveis Territorials d’Ensenyament al Baix Llobregat han decidit que, com va passar el curs passat, l’oferta de P3 per al curs 2020-2021 serà d’11 grups, i no de 12, com hi ha actualment, i que el grup que a priori es suprimeix sigui a l’escola Sant Bernat.

L’Ajuntament sempre ha defensat que l’oferta sigui la mateixa cada any, és a dir, que es mantinguin els 12 grups de P3 que hi ha actualment a Olesa, per garantir la llibertat de les famílies a escollir l’escola, i que en tot cas, sigui una decisió que es prengui, si no hi ha més remei, un cop passat el període de preinscripció i en funció del nombre de sol·licituds que hi hagi a cada centre. La regidora d’Ensenyament, Lourdes Vallès, ha dit que de moment, però, la decisió dels Serveis Territorials és ferma, si bé tenen la intenció de mantenir els dos grups a l’escola Sant Bernat si hi ha prou sol·licituds passat el període de preinscripció.

El reclam pel manteniment dels grups de P3 no és l’única demanda que l’Ajuntament ha fet als Serveis Territorials d’Ensenyament en els darrers mesos. Lourdes Vallès ha detallat que s’han aconseguit millores en diferents instal·lacions educatives, com l’institut Daniel Blanxart i l’escola Josep  Ferrà i Esteva, i que també s’està vetllant per la consecució del projecte de construcció del nou edifici de batxillerat de l’institut Creu de Saba, entre d’altres.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Som el teu estiu

Cursa del Foc

Ja t’ho deia jo…

Guaita!

Farmàcies de Guàrdia