Lletra ballarina

“Benvingut, nou món” editat per Zahorí Books i escrit i il·lustrat per Estudio DAQ

Anna Miracle i David Acevedo son el duet creatiu que forma DAQ, un estudi especialitzat en il·lustració i direcció d’art

I si… ho féssim diferent? Partint d’aquesta pregunta us presentem un àlbum il·lustrat que proposa un recorregut pels principals reptes ambientals que tenim sobre la taula i exposa iniciatives i projectes que científics d’arreu del món han posat en marxa per vetllar per la salut del planeta.

 

“Canvi climàtic”, Yayo Herrero, María González i Berta Páramo, de Litera llibres

 

Aquesta obra ens ho explica tot sobre aquest problema, perquè… entenem bé què és el canvi climàtic?, com s’ha produït?, sabem com afecta els boscos, l’aigua o els animals?, com ens afecta a les persones? I, sobretot, sabem què podem fer per encarar el problema?

“L’Àvia Grill i la defensa de l’aigua”, edició de Pol·len edicions

 

És una llegenda adaptada als nostres temps, inspirada en el mite ayoreo, que ens anima a lluitar per l’aigua com a bé comú. T’imagines viure sense aigua? Quantes vegades al dia la utilitzes? I si l’aigua costés molt més del que pots pagar? Com beuries, et dutxaries, netejaries i cuinaries? Què cuinaries si no creix res sense aigua?

 

Il·lustrat per Denins Chapon  amb text de Claudia Michel. Amb aquesta història, basada en un bonic vídeo d’animació, commemorem les lluites per allò que és de totes i tots, pels nostres béns comuns, que ningú no ens pot treure. Edició quatrilingüe en català, castellà, guaraní i quítxua.

 

Més recomanacions al canal d’Instagram @lletraballarina

 

Biblioteca Santa Oliva

 

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Som el teu estiu

Cursa del Foc

Ja t’ho deia jo…

Guaita!

Farmàcies de Guàrdia