L’Agenda del Febrer

L’agenda del Febrer

 

Exposicions

 

Fins al 28 de febrer

Exposició “El moviment de la tempesta”, pintures de Susana Grima, dins del programa Teixint creacions. A la Biblioteca.

 

Fins al 19 de febrer

Programes de la Festa de Sant Antoni d’Olesa. A la Casa de Cultura.

 

Fins al 26 de març

30 anys gestionant l’aigua de forma cooperativa, per la Comunitat Minera Olesana. A la Casa de Cultura.

 

Fins al 28 d’abril

Exposició-mostra “Machu Picchu i la mare terra”. Al restaurant Mare Terra, Plaça de les Fonts.

 

 

 

Divendres 10

LiceuBib. 100 anys de tres llegendes: Callas, dels Àngels  i de Larrocha, a càrrec de l’Albert Galceran. A les 19 hores, a la Biblioteca.

 

Dissabte 11

“Llegim el teatre”, nova sessió del Club de Lectura de Teatre. Aquest mes comentem “Quan ens haguem torturat prou”, de Martin Crimp. A les 11 hores, a la Biblioteca.

 

Teatre “El llibertí”. A les 20 hores, a l’UEC Olesa.

 

Jornada Marató Kennedy “Dallas at noon: anatomia d’un magnicidi”, a càrrec d’Antonio Nogué Xarau. Conferència, debat, sopar i cinema. A partir de les 18 hores, al Casal. Organització: Olesa Ateneu.

 

Diumenge 12

Teatre “Un vestit nou per a l’emperador”, a càrrec de la companyia La pera llimonera teatre. A les 17:30 hores, al Casal. Organització: APEIJ La Xarxa Olesa.

 

Teatre “El llibertí”. A les 18 hores, a l’UEC Olesa.

 

Dilluns 13

Hora del conte per a petits Lectors. Per a nens i nenes d’entre 1 i 3 anys, a càrrec del Santi Rovira. A les 17:30 hores, a la Biblioteca.

 

Dimecres 15

Menjallibres. Club de lectura per a noies i nois de 5è i 6è de primària. A les 17:30 hores, a la Biblioteca.

 

Òpera “El barber de Sevilla”, retransmissió en directe des de la Royal Opera House de Londres. A les 20 hores, al Casal. Organització: Associació El Casal Cultural.

 

Divendres 17

Hora del conte amb en Santi Rovira. Recomanada a partir de 4 anys. A les 18 hores, a la Biblioteca.

 

Inauguració de l’exposició “El moviment de la tempesta”, pintures de Susana Grima, dins del programa Teixint creacions. Fins al 28 de febrer, a la Biblioteca.

 

Dissabte 18

Escacs a la Biblioteca. Taller per a nens i nenes, a partir de 6 anys, organitzat per Escacs Olesa. A les 11:30 hores, a la Biblioteca.

 

Carnestoltes 2023. A les 17:30 hores, benvinguda del Rei Carnestoltes; a les 18 hores, passarel·la de les disfresses per els més petits; a les 18:30 hores, rua conjunta de petits i grans; a les 19:30 hores, concurs de disfresses sobre la passarel·la. A la Plaça Catalunya. Organització: Ajuntament.

 

Dimecres 22

Taller d’autoprotecció, suport vital bàsic i DEA per a la ciutadania. De 10 a 13 hores, a la Sala de Plens de l’Ajuntament. Organització: Ajuntament.

 

Menjallibres. Club de lectura per a noies i nois de 5è i 6è de primària. A les 17:30 hores, a la Biblioteca.

 

Divendres 24

Club de Lectura General conduit per la Marta Puig. Es parlarà de l’obra “Que et plori el Tigris” d’ Emilienne Malfatto. A les 18 hores, a la Biblioteca.

 

Dissabte 25

Acte institucional de la mostra “30 anys gestionant l’aigua de forma cooperativa”, a càrrec de la Comunitat Minera Olesana. A les 18 hores, a la Casa de Cultura.

 

Diumenge 26

Teatre “El petit príncep”, adaptació teatral de l’obra d’Antoine de Saint-Exupéry, de la mà de Teatre del Galió i el Casal. A les 12 i a les 18:30 hores, al Casal. Organització: Associació El Casal Cultural.

 

60è aniversari de la Penya Barcelonista d’Olesa. Xerrada-col·loqui “Barça i Catalunya: els orígens de la simbiosi, conduït per Salva Torres, vicepresident de la Confederació Mundial de Penyes i amb la presència de Xavier Gamper, net del fundador del club i Aksana Vayevoda, amb la part tècnica de l’acte. A les 12:15 hores, a la Casa de Cultura. Organització: Penya Barcelonista d’Olesa

 

Dilluns 27

Concert del Centenari de l’ACF Barcelona. A les 17 hores, al Palau de la Música Catalana. Organització: ACF Olesa Sardanista.

 

Dimarts 28

Curs de salut emocional. De 17:30 a 19:30 hores, a la Casa de Cultura. Taller de 5 sessions (7, 14, 21 i 28 de març). Organització: Ajuntament.

 

Totes les activitats proposades en aquesta secció són enviades per les entitats i associacions organitzadores. La redacció del 08640 no es fa responsable d’alteracions dels programes o de canvis d’última hora.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Som el teu estiu

Cursa del Foc

Ja t’ho deia jo…

Guaita!

Farmàcies de Guàrdia