L’Agenda de Novembre

Exposicions

Fins al 19 de novembre

“Una altra mirada”, del pintor Pere Bernardó. A l’Espai Paper d’Estrassa.

Fins al 31 de desembre

“Machu Picchu: la ciudad sagrada de los incas. Al Centre Cultural Cal Puigjaner.

Fins al 10 de desembre

“Palomar, l’oli d’un poble”. A la Casa de Cultura.

 

Dimecres 8

Conferència: “Autoestima, el arte de habitar-te”, a càrrec de Montse Martínez. A les 19 hores, a la Biblioteca.

Dijous 9

Taller d’òpera per a petits i joves, a càrrec de la musicòloga Maria José Anglès. A les 17:30 hores, a la Biblioteca.

Divendres 10

Conferència i audició: “La veu dels sentiments”, amb Oriol Pérez Treviño. A les 18:15 hores, a la Biblioteca.

Dissabte 11

Taller de cianotípia, a càrrec de Mireia Córdoba. A les 10:30 hores, a la Biblioteca.

Taller: “Introducció anàlisi sensorial i tast de formatges i vins del Parc Rural”. De 17 a 20 hores, al Centre Cultural Cal Puigjaner. Organització: Parc Rural del Montserrat i Ajuntament.

Teatre: “Quanta, quanta guerra”. A les 20 hores, al Casal d’Olesa. Organització: Associació El Casal Cultural d’Olesa.

Diumenge 12

Visita a la torre del Rellotge, el nucli antic i Cal Puigjaner. A les 11 hores, a la Plaça de les Fonts. Organització: Ajuntament.

Cinema: “Alteritats”. A les 18:30 hores, al Casal d’Olesa. Organització: Associació El Casal Cultural d’Olesa.

Dilluns 13

Hora del conte per a petits lectors (d’0 a 3 anys), a càrrec de Sherezade Bardají. A les 17:30 hores, a la Biblioteca.

Dimecres 15

Recital homenatge a Victòria dels Àngels, a càrrec de Maria Isart amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música. De 10 a 14 hores, a la Biblioteca.

Dijous 16

Xerrada: “Parlem de violència masclista en l’entorn digital”, a càrrec de Lucía Ortiz. A les 19 hores, a l’Escorxador. Organització: Ajuntament.

Conferència “Els tres secrets del pares que eduquen fills feliços”, a càrrec de Noèlia Luzón, facilitadora certificada del Mètode Paternitat Efectiva. A les 18 hores, a la Comunitat Minera Olesana. Organització: Ariadna.

Divendres 17

Xerrada: “Com combatre la violència masclista”, a càrrec de Carla Vall. A les 19 hores, a la Biblioteca. Organització: Ajuntament.

Xerrada: “Sostenibilitat: creixement o decreixement”. Diferents ponències i preguntes del públic. A les 19 hores, a la Casa de Cultura. Organització: Òmnium Cultural.

Inauguració de l’exposició: “Subolesa: el futur que mai va ser”. A les 19 hores, al Centre Cultural Cal Puigjaner. Organització: Ajuntament.

6a Nit de l’Esport Local. Reconeixement a la tasca dels clubs i esportistes de la temporada 2022/2023. A les 19 hores, a l’Escorxador. Organització: Ajuntament.

Dissabte 18

Espai Pati, jocs tradicionals i d’arreu del món. A les 17 hores, a Cal Puigjaner. Organització: Ajuntament.

Espai Celler: concert de Pep Lladó Trio. A les 22 hores, a Cal Puigjaner. Organització: Ajuntament.

Club de lectura Llegim el teatre: “La festa”, de Daniela Feixas, amb Ignasi Campmany. A les 11 hores, a la Biblioteca.

Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya. Projecció de la pel·lícula “El primer dia de la meva vida”; col·loqui a càrrec de Roser Batalla. A les 18 hores, a la Casa de Cultura. Organització: Associació Col·lectiu Misteris Olesa.

5è Xcorxador Fest. Festival de cultura urbana (grafit, skate i hip hop). Durant tot el dia, a l’Escorxador. Organització: Ajuntament.

Xerrada: “Defensa personal femenina”, a càrrec del defensa personal Gustavo Baco. A les 11 hores, a la Casa de Cultura. Organització: AAVV Rambla-Eixample.

Festa pels drets dels infants, en commemoració del Dia Internacional dels Drets dels Infants. Xerrada, xocolatada i espectacle familiar. A partir de les 10:30 hores a la plaça Fèlix Figueras i Aragay i Ca l’Oriol.

Diumenge 19

Teatre: “Soc una nou”, a càrrec de Zum Zum Teatre. A les 17:30 hores, al teatre La Passió. Organització: APEIJ La Xarxa Olesa.

Dijous 23

Hora del conte amb Lídia Clúa. A les 18 hores, a la Biblioteca. Organització: Ajuntament.

Divendres 24

Punt Lila al Mercat Municipal i al Mercat Setmanal. De 10 a 14 hores. Organització: Ajuntament.

Club de lectura general: “La possibilitat de dir-ne casa”, de Marta Orriols, amb Oliva Serra. A les 18 hores, a la Biblioteca.

SIAD al carrer! A les 18 hores, a La Teixidora. Organització: Ajuntament.

Lectura de poemes antimasclistes. A les 19 hores, a la plaça Fèlix Figueras i Aragay. Organització: Associació Dones i Progrés.

Lectura del manifest i performance. A les 19:20 hores, a la plaça Fèlix Figueras i Aragay. Organització: Ajuntament.

Teatre: “El criat de dos amos”, de Carlo Goldoni. A les 20:30 hores, a l’UEC Olesa. Organització: UEC Olesa.

Dissabte 25

70è Aniversari AEiG Sant Bernat de Claravall. Acte d’obertura i presentació dels 70 anys. Vermut musical a la plaça de l’Oli. A partir de les 10 hores, al teatre La Passió. Organització: AEiG Sant Bernat de Claravall.

Teixint creacions: taller d’il·lustració, a càrrec de Sara García. A les 11 hores, a la Biblioteca.

Taller de dansa: Descobreix el teu estil, adreçat al públic familiar. A les 11:30 hores, al Casal d’Olesa. Organització: Associació El Casal Cultural.

Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya. Projecció i col·loqui de la pel·lícula “Lunana: un iac a l’escola”. Col·loqui a càrrec de Júlia Alert. A les 17 hores, a la Casa de Cultura. Organització: Associació Col·lectiu Misteris Olesa.

Teatre: “El criat de dos amos”, de Carlo Goldoni. A les 20:30 hores, a l’UEC Olesa. Organització: UEC Olesa.

Diumenge 26

Concert coral Nova Ègara. A les 17 hores, a la parròquia Santa Maria. Organització: Ajuntament.

Cinema: “Alibi.com”. A les 18:30 hores, al Casal d’Olesa.

Dimecres 29

Presentació del llibre: “Pep Ventura, del mite a la realitat”, de Jaume Nonell. A les 19 hores, a la Biblioteca. Organització: ACF Olesa Sardanista.

 

 

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Ja t’ho deia jo

Des de fa un temps, un dels accessos al polígon industrial Catex-Molí permet entrar tot tipus de vehicles per un camí, sí, estret, però...

Guaita!

A la cruïlla dels carrer de les Angelines i Les Planes seria necessària algun tipus de senyalització pels vehicles, sobre tot, per aquells que...

Fora de joc

La imatge es repeteix en moltes papereres del poble... lamentablement, havent-hi tants contenidors i tan a prop... 08640  

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Ja t’ho deia jo

Des de fa un temps, un dels accessos al polígon industrial Catex-Molí permet entrar tot tipus de vehicles per un camí, sí, estret, però...

Guaita!

A la cruïlla dels carrer de les Angelines i Les Planes seria necessària algun tipus de senyalització pels vehicles, sobre tot, per aquells que...

Fora de joc

La imatge es repeteix en moltes papereres del poble... lamentablement, havent-hi tants contenidors i tan a prop... 08640  

Triatló

El triatleta olesà Antonio Pareja va participar el diumenge 15 d'octubre a la cursa d'El Corte Inglés, a Castelló. Amb un circuit pla i...

Primer

L’olesà David González va acabar primer a la general final de la categoria Màster50, al Xallenge BTT de les Terres de l’Ebre, al Perelló,...
Farmàcies de Guàrdia