L’agenda de l’Octubre

L’agenda de l’Octubre

 

Exposicions

 

Fins al 15 d’octubre

Racons: la cofa rossellonesa, història, usos i símbol. A la Casa de Cultura. Organització: Associació Cultural La Festa dels Miquelets.

 

Fins al 31 d’octubre

“Machu Picchu: la ciudad sagrada de los incas”. Visites guiades dissabte 14, a les 11 hores i a les 17:30 hores, i diumenge 15 a les 11 hores. Centre Cultural Cal Puigjaner (Espai Celler). Organització: Arxiu Històric Municipal i Instituto de los Andes.

 

Fins al 5 de novembre

“Guernika: més enllà de l’art”. Inauguració: 20 d’octubre. A la Casa de Cultura. Organització: Escola Municipal d’Arts i Oficis.

 

Fins al 19 de novembre

“Una altra mirada”, del pintor Pere Bernardó. Inauguració: 20 d’octubre. A l’Espai Paper d’Estrassa.

 

Divendres 13

Jornades Europees del Patrimoni. Conferència: “Machu Picchu, la ciudad sagrada de los incas”, a càrrec de Pedro Ibérico. A les 19 hores, a la Casa de Cultura.

Teatre musical: “T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré”. A les 20 hores, al Casal.

Dissabte 14

Teatre musical: “T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré”. A les 20 hores, al Casal.

Mostra de Cultura Popular, amb la Cobla Vila d’Olesa i grups de cultura popular. A les 18:30 hores, a la plaça Fèlix Figueres i Aragay. Organització: ACF Olesa Sardanista.

Diumenge 15

Teatre musical: “T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré”. A les 18:30 hores, al Casal.

Jornades Europees del Patrimoni. VIII Travessa de les tres ermites d’Olesa. A les 7:30 hores, des de la plaça Fèlix Figueres i Aragay.

39è Concurs de teatre: “Terapèutic”, de Jordi Ferragut, amb el grup de teatre Centre d’Arbúcies. A les 18 hores, a l’UEC. Organització: UEC Olesa.

Dilluns 16

Hora del conte per a petits lectors (d’1 a 3 anys), a càrrec de Shere Bardají. A les 17:30 hores, a la Biblioteca.

Dijous 19

Taller de cuina: La volta al món en tres plats (Pakistan). A les 18 hores, a l’Escola Municipal d’Arts i Oficis. Organització: Ajuntament i l’Escola.

Jornades de memòria històrica. Conferència: El fons dels jutjats de vagos y maleantes, a càrrec d’Anna Ollé i Meritxell Soler. A les 19 hores, a la Casa de Cultura. Organització: Ajuntament.

Divendres 20

Espectacle: “El ressò del Guernica”. A les 21 hores, a l’Escorxador. Organització: Escola Municipal d’Arts i Oficis.

Hora del conte, amb la Mon Mas, adreçat a nens i nenes a partir de 4 anys. A les 18 hores, a la Biblioteca.

Club de lectura Llegir el teatre: “Un dia”, de Mercè Rodoreda, conduït per l’Ignasi Campmany. A les 11 hores, a la Biblioteca.

Inauguració de l’exposició de pintura a l’oli amb espàtula “Una altra mirada” de Pere Bernardó. El 28 d’octubre, a les 12:30 hores es farà una visita guiada i vermut amb l’artista. A l’Espai Paper d’Estrassa.

Dissabte 21

Jornades de memòria històrica. Conferència: La llista de reparació jurídica de víctimes del franquisme (1938-1978), a càrrec de Jaume Vilà Palà. A les 12 hores, a la Casa de Cultura.

Espectacle: “El ressò del Guernica”. A les 19:30 i a les 22 hores, a l’Escorxador. Organització: Escola Municipal d’Arts i Oficis.

Trobada del Club de Teatre. A les 11 hores, a la Biblioteca.

Espectacle/festival: Dia Internacional del càncer de mama. A les 18:30 hores, al teatre La Passió. Organització: Associació Ariadna.

Diumenge 22

Teatre: “Sabates vermelles”, amb la companyia Sifó. A les 17:30 hores, al Casal. Organització: El Casal i APEIJ La Xarxa Olesa.

39è Concurs de Teatre Premi Vila d’Olesa: “El diari d’Anna Frank”, de Rafael Aguilar, amb el grup Deixalles 81. A les 18 hores, a l’UEC. Organització: UEC Olesa.

Espectacle: “El ressò del Guernica”. A les 19 hores, a l’Escorxador. Organització: Escola Municipal d’Arts i Oficis.

Dilluns 23

Setmana de la lactància materna. Taller: música per a nadons (de 6 a 18 mesos). A les 17 hores, a la Casa de Cultura. Organització: Ajuntament.

Dimarts 24

Presentació d’Ombres de Colors, el darrer còmic d’Oriol Malet. A les 19 hores, a la Biblioteca, dins dels actes del Correllengua.

Dijous 26

Taller de cuina: La volta al món en tres plats (Senegal). A les 18 hores, a l’Escola Municipal d’Arts i Oficis. Organització: Ajuntament i l’Escola.

Recital poètic: “Fandango d’òlibes, escabetx d’espases. Picasso i la poesia”, de Josep Pedrals. A les 19 hores, a la Biblioteca.

Presentació del llibre “Dits de vent”, el primer llibre de Piti Capella. A les 19 hores, a la Comunitat Minera Olesana. Organització: OlesaAteneu.

Divendres 27

Club de lectura general: “Ràbia”, de Sebastià Alzamora. A les 18 hores, a la Biblioteca.

Lectura i entrega de premis dels poemes presentats al 27è Concurs de poesia de l’Associació Voluntaris d’Olesa. A les 18:30 hores, a la Casa de Cultura. Organització: AVO.

Túnel del terror. A les 20 hores, al teatre La Passió. També el dies 28 i 31 d’octubre. Organització: Associació La Passió d’Olesa.

Dissabte 28

Setmana de la lactància materna. Taller: Aigua per a nadons (de 6 a 36 mesos). A les 10 hores, a la piscina municipal. Organització: Ajuntament.

Taller de ceràmica per a infants i famílies. A les 11:30 hores, al Casal. Organització: El Casal d’Olesa.

Festa d’homenatge a les persones centenàries. A les 18 hores, a l’UEC. Organització: Associació Voluntaris d’Olesa.

Projecció del documental “Fauna”, de Pau Faus, amb Júlia Vergara Alert. A les 18:30 hores, al Casal. Organització: El Casal d’Olesa.

Diumenge 29

39è Concurs de Teatre Premi Vila d’Olesa: “Cyrano”, d’Òscar Garcia, amb el grup Qollunaka. A les 18 hores, a l’UEC. Organització: UEC Olesa.

Cinema de terror (pel·lícula a confirmar). A les 18:30 hores, a l’UEC. Organització: UEC Olesa.

Dimarts 31

Ruta: Olesa fosca i misteriosa. A les 22 hores, des de la Plaça de les Fonts. Organització: Ajuntament.

Xerrada “Remeis casolans de la medicina ayurvèdica”, a càrrec de la doctora Anyu. A les 11:30 hores, a la Biblioteca. Organització: Dones i Progrés.

 

Totes les activitats proposades en aquesta secció són enviades per les entitats i associacions organitzadores. La redacció del 08640 no es fa responsable d’alteracions dels programes o de canvis d’última hora.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Farmàcies de Guàrdia