L’agenda de l’Octubre

L’agenda de l’Octubre

 

Exposicions

 

Fins al 15 d’octubre

Racons: la cofa rossellonesa, història, usos i símbol. A la Casa de Cultura. Organització: Associació Cultural La Festa dels Miquelets.

 

Fins al 31 d’octubre

“Machu Picchu: la ciudad sagrada de los incas”. Visites guiades dissabte 14, a les 11 hores i a les 17:30 hores, i diumenge 15 a les 11 hores. Centre Cultural Cal Puigjaner (Espai Celler). Organització: Arxiu Històric Municipal i Instituto de los Andes.

 

Fins al 5 de novembre

“Guernika: més enllà de l’art”. Inauguració: 20 d’octubre. A la Casa de Cultura. Organització: Escola Municipal d’Arts i Oficis.

 

Fins al 19 de novembre

“Una altra mirada”, del pintor Pere Bernardó. Inauguració: 20 d’octubre. A l’Espai Paper d’Estrassa.

 

Divendres 13

Jornades Europees del Patrimoni. Conferència: “Machu Picchu, la ciudad sagrada de los incas”, a càrrec de Pedro Ibérico. A les 19 hores, a la Casa de Cultura.

Teatre musical: “T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré”. A les 20 hores, al Casal.

Dissabte 14

Teatre musical: “T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré”. A les 20 hores, al Casal.

Mostra de Cultura Popular, amb la Cobla Vila d’Olesa i grups de cultura popular. A les 18:30 hores, a la plaça Fèlix Figueres i Aragay. Organització: ACF Olesa Sardanista.

Diumenge 15

Teatre musical: “T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré”. A les 18:30 hores, al Casal.

Jornades Europees del Patrimoni. VIII Travessa de les tres ermites d’Olesa. A les 7:30 hores, des de la plaça Fèlix Figueres i Aragay.

39è Concurs de teatre: “Terapèutic”, de Jordi Ferragut, amb el grup de teatre Centre d’Arbúcies. A les 18 hores, a l’UEC. Organització: UEC Olesa.

Dilluns 16

Hora del conte per a petits lectors (d’1 a 3 anys), a càrrec de Shere Bardají. A les 17:30 hores, a la Biblioteca.

Dijous 19

Taller de cuina: La volta al món en tres plats (Pakistan). A les 18 hores, a l’Escola Municipal d’Arts i Oficis. Organització: Ajuntament i l’Escola.

Jornades de memòria històrica. Conferència: El fons dels jutjats de vagos y maleantes, a càrrec d’Anna Ollé i Meritxell Soler. A les 19 hores, a la Casa de Cultura. Organització: Ajuntament.

Divendres 20

Espectacle: “El ressò del Guernica”. A les 21 hores, a l’Escorxador. Organització: Escola Municipal d’Arts i Oficis.

Hora del conte, amb la Mon Mas, adreçat a nens i nenes a partir de 4 anys. A les 18 hores, a la Biblioteca.

Club de lectura Llegir el teatre: “Un dia”, de Mercè Rodoreda, conduït per l’Ignasi Campmany. A les 11 hores, a la Biblioteca.

Inauguració de l’exposició de pintura a l’oli amb espàtula “Una altra mirada” de Pere Bernardó. El 28 d’octubre, a les 12:30 hores es farà una visita guiada i vermut amb l’artista. A l’Espai Paper d’Estrassa.

Dissabte 21

Jornades de memòria històrica. Conferència: La llista de reparació jurídica de víctimes del franquisme (1938-1978), a càrrec de Jaume Vilà Palà. A les 12 hores, a la Casa de Cultura.

Espectacle: “El ressò del Guernica”. A les 19:30 i a les 22 hores, a l’Escorxador. Organització: Escola Municipal d’Arts i Oficis.

Trobada del Club de Teatre. A les 11 hores, a la Biblioteca.

Espectacle/festival: Dia Internacional del càncer de mama. A les 18:30 hores, al teatre La Passió. Organització: Associació Ariadna.

Diumenge 22

Teatre: “Sabates vermelles”, amb la companyia Sifó. A les 17:30 hores, al Casal. Organització: El Casal i APEIJ La Xarxa Olesa.

39è Concurs de Teatre Premi Vila d’Olesa: “El diari d’Anna Frank”, de Rafael Aguilar, amb el grup Deixalles 81. A les 18 hores, a l’UEC. Organització: UEC Olesa.

Espectacle: “El ressò del Guernica”. A les 19 hores, a l’Escorxador. Organització: Escola Municipal d’Arts i Oficis.

Dilluns 23

Setmana de la lactància materna. Taller: música per a nadons (de 6 a 18 mesos). A les 17 hores, a la Casa de Cultura. Organització: Ajuntament.

Dimarts 24

Presentació d’Ombres de Colors, el darrer còmic d’Oriol Malet. A les 19 hores, a la Biblioteca, dins dels actes del Correllengua.

Dijous 26

Taller de cuina: La volta al món en tres plats (Senegal). A les 18 hores, a l’Escola Municipal d’Arts i Oficis. Organització: Ajuntament i l’Escola.

Recital poètic: “Fandango d’òlibes, escabetx d’espases. Picasso i la poesia”, de Josep Pedrals. A les 19 hores, a la Biblioteca.

Presentació del llibre “Dits de vent”, el primer llibre de Piti Capella. A les 19 hores, a la Comunitat Minera Olesana. Organització: OlesaAteneu.

Divendres 27

Club de lectura general: “Ràbia”, de Sebastià Alzamora. A les 18 hores, a la Biblioteca.

Lectura i entrega de premis dels poemes presentats al 27è Concurs de poesia de l’Associació Voluntaris d’Olesa. A les 18:30 hores, a la Casa de Cultura. Organització: AVO.

Túnel del terror. A les 20 hores, al teatre La Passió. També el dies 28 i 31 d’octubre. Organització: Associació La Passió d’Olesa.

Dissabte 28

Setmana de la lactància materna. Taller: Aigua per a nadons (de 6 a 36 mesos). A les 10 hores, a la piscina municipal. Organització: Ajuntament.

Taller de ceràmica per a infants i famílies. A les 11:30 hores, al Casal. Organització: El Casal d’Olesa.

Festa d’homenatge a les persones centenàries. A les 18 hores, a l’UEC. Organització: Associació Voluntaris d’Olesa.

Projecció del documental “Fauna”, de Pau Faus, amb Júlia Vergara Alert. A les 18:30 hores, al Casal. Organització: El Casal d’Olesa.

Diumenge 29

39è Concurs de Teatre Premi Vila d’Olesa: “Cyrano”, d’Òscar Garcia, amb el grup Qollunaka. A les 18 hores, a l’UEC. Organització: UEC Olesa.

Cinema de terror (pel·lícula a confirmar). A les 18:30 hores, a l’UEC. Organització: UEC Olesa.

Dimarts 31

Ruta: Olesa fosca i misteriosa. A les 22 hores, des de la Plaça de les Fonts. Organització: Ajuntament.

Xerrada “Remeis casolans de la medicina ayurvèdica”, a càrrec de la doctora Anyu. A les 11:30 hores, a la Biblioteca. Organització: Dones i Progrés.

 

Totes les activitats proposades en aquesta secció són enviades per les entitats i associacions organitzadores. La redacció del 08640 no es fa responsable d’alteracions dels programes o de canvis d’última hora.

Article anteriorEntrevista amb…
Article següentLa Xicoira

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Ja t’ho deia jo

Des de fa un temps, un dels accessos al polígon industrial Catex-Molí permet entrar tot tipus de vehicles per un camí, sí, estret, però...

Guaita!

A la cruïlla dels carrer de les Angelines i Les Planes seria necessària algun tipus de senyalització pels vehicles, sobre tot, per aquells que...

Fora de joc

La imatge es repeteix en moltes papereres del poble... lamentablement, havent-hi tants contenidors i tan a prop... 08640  

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Ja t’ho deia jo

Des de fa un temps, un dels accessos al polígon industrial Catex-Molí permet entrar tot tipus de vehicles per un camí, sí, estret, però...

Guaita!

A la cruïlla dels carrer de les Angelines i Les Planes seria necessària algun tipus de senyalització pels vehicles, sobre tot, per aquells que...

Fora de joc

La imatge es repeteix en moltes papereres del poble... lamentablement, havent-hi tants contenidors i tan a prop... 08640  

Triatló

El triatleta olesà Antonio Pareja va participar el diumenge 15 d'octubre a la cursa d'El Corte Inglés, a Castelló. Amb un circuit pla i...

Primer

L’olesà David González va acabar primer a la general final de la categoria Màster50, al Xallenge BTT de les Terres de l’Ebre, al Perelló,...
Farmàcies de Guàrdia