La Rambla-Eixample

La Buiraca omple l’antic Escorxador, i arrenca un mes d’activitats al local: un altre cop els previs de la Ronda de la Buiraca han tornat a omplir el local veïnal de l’antic Escorxador amb un doble taller de màscares i instruments, on moltes famílies, infants i gent jove han participat d’aquestes activitats creatives i manipulatives de preparació per un carnestoltes d’arrel popular, organitzat entre tothom.

El 8 de març, les veïnes presents: una altra activitat, aquesta en el marc del 8 de març, estarà els propers dies omplint de sentit crític el local: “Hem nascut per ser real, no perfectes” és el nom de l’exposició que s’inaugurarà el divendres 5 de març amb la col·laboració del Col·lectiu Olesa Feminista (COF), que com d’altres entitats i col·lectius, disposa del local veïnal per organitzar-se.

L’Eixample viatjarà al Japó: i cap a finals de mes (concretament a partir del 29 de març) i al local veïnal de l’Antic Escorxador, viatjarem a Japó per a degustar platets, il·lustracions i fotografia d’aquest racó del món oriental. Una nova activitat que pretén apropar gent diversa al local.

Entre totes obrim el local: neix l’Eixam!: sou una associació i no teniu espai per desenvolupar la vostra activitat? Coneixes un grupet de persones i voleu organitzar activitats obertes? Ets algú amb inquietuds i vols organitzar alguna cosa? Amb la voluntat d’autoorganitzar-nos i generar un espai àgil, directe i autònom estem creant l’Eixam!, per facilitar fer coses pel barri i per Olesa.

Ens renovem, necessitem ser més: l’actual Junta està en un procés de renovació i noves persones s’estan apropant per fer el relleu. Si vols formar part de l’associació veïnal de la Rambla i de l’Eixample, pots escriure’ns a laramblaeixample@gmail.com o passar-te pel local.

AAVV La Rambla/Eixample

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Guaita!

Fora de joc

Futbol Sala

Campiona i rècord

Boxa

Farmàcies de Guàrdia