La Passió

El passat divendres 3 de maig, quinze col·laboradors de La Passió d’Olesa van rebre diplomes d’honor (10) i insígnies (5) per la seva dedicació a l’entitat durant dècades. La quinzena de col·laboradors han estat reconeguts aquest 2019 per la seva col·laboració continuada amb La Passió d’Olesa des de les diferents seccions que la componen. Tots ells han estat distingits pel seu treball i dedicació constant durant 25 anys continuats o 35 discontinus en el cas dels diplomes d’honor, i per una col·laboració de 50 anys continuats o 60 discontinus, en el cas de les insígnies.

Els diplomes d’honor 2019 han estat atorgats a Maria Egea, David Ferrés, Josep Ferrés, Oriol Garrido, Albert Grivé, Llúcia Luna, Mercè Matas, Remei Roca, Margarita Ruiz i Josefina Sánchez. Les insígnies han estat per a Mercè Bayona, Maria Àngels Carreras, Maria Checa, Raül Díaz i José Gallardo.

Durant l’acte, al teatre La Passió, es va poder gaudir també de l’actuació de l’Escolania i Cor Jove d’Olesa, sota a direcció d’Eduard Vila, que va oferir sis peces on va combinar la música, el cant i la coreografia.

 

Per altra banda, el passat 5 de maig, els col·laboradors de La Passió van compartir un dinar de germanor al local de la UEC, per cloure la Temporada 2019.

 

I per últim, s’han lliurat els premis del concurs de fotos “Ambaixadors de La Passió”. Els guanyadors van ser: Esther Vella Pallarès, Francesc Altarriba i German Díaz. Enhorabona!

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Som el teu estiu

Cursa del Foc

Ja t’ho deia jo…

Guaita!

Farmàcies de Guàrdia