La Passió

El passat 1 de maig va ser l’última funció de La Passió 2022 i des de l’entitat la valoració d’aquesta temporada és molt positiva ja que, per començar, l’aposta que es va fer per la transformació de l’espectacle ha funcionat molt bé. Des de La Passió, ens han comentat que “Hem aconseguit el repte de fer un espectacle amb una dramatúrgia actualitzada i adreçada a connectar amb la sensibilitat del públic actual, i que amb dues hores concentri tota l’emoció i faci la història més entenedora per a tothom. L’esforç dels col·laboradors de La Passió d’Olesa per aconseguir-ho ha estat enorme i no es pot fer més que agrair a tothom la dedicació que han tingut tots aquests mesos de preparatius i representacions”.

Un fet també a destacar és la reacció positiva del segment de públic adult jove, que feia un temps que ens costava atraure, i també s’ha de posar de relleu el boca-orella entre les persones que van veure el nou espectacle els primers dies i que van anar animant altra gent a venir.

El balanç final de públic ha superat les millors previsions, cosa que consideren molt bona, sobretot perquè fa uns mesos, quan van planificar la temporada, no sabien quin escenari ens trobarien amb la pandèmia. Afortunadament, les restriccions s’han anat eliminant i les dues darreres representacions es van fer gairebé amb una situació de normalitat.

Des de l’entitat, consideren que “La valoració de la temporada 2022 no es queda aquí, ja que ara comença el treball d’analitzar amb profunditat l’espectacle per encarar el 2023, i poder anar ajustant i millorant aquelles cosetes que durant les set representacions que hem fet s’ha detectat que necessitaran algun ajustament o retoc. Aquest fet és totalment normal tenint en compte l’envergadura del repte que hem assolit aquest 2022 i que la nostra Passió és un espectacle viu, en evolució permanent. Un cop renovada La Passió d’Olesa amb èxit, ara encararem l’arrodoniment de tot l’espectacle de cara a les properes temporades”.

 

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Farmàcies de Guàrdia