La Passió

La temporada que és a punt de començar veurà la transformació més gran de l’espectacle de La Passió d’Olesa de les darreres dècades, en què un nou concepte dramatúrgic es combina amb una gran potència escènica per oferir una representació molt més emotiva, humana i pròxima al públic. A més, es passarà de tres actes a només dos, i una durada prevista de 2h 15’ (entreacte inclòs). La temporada 2022 anirà del 20 de març a l’1 de maig i tindrà un total de 7 representacions.

Aquesta evolució i transformació de La Passió d’Olesa de Montserrat no és fruit d’un dia. L’entitat fa anys que va iniciar la reflexió sobre quin havia de ser el futur de l’espectacle. Aquest treball previ, juntament amb un nou concepte de tractament dramatúrgic, tècnic i escenogràfic sorgit de la feina feta per l’equip de col·laboradors de l’entitat, donen com a resultat una Passió d’Olesa com no s’havia vist mai abans. Les escenes ja no segueixen estrictament l’ordre cronològic –l’espectacle té diversos moments de flashback- i els quadres s’enllacen entre ells d’una manera fluïda i vibrant, a una velocitat que suposa tot un repte logístic. Es recuperen textos que feia dècades que no pujaven a escena, però que permeten entendre millor les motivacions dels personatges, i es deixen enrere quadres que feia temps que formaven part de l’espectacle. Al capdavant de l’equip creatiu del nou muntatge hi ha per primer any un tàndem, el format per Xavier Povill –net de l’autor del text- i Joan Gil.

Aquesta transformació de La Passió d’Olesa de Montserrat ha implicat que els preparatius de la temporada 2022 comencessin ja a la tardor i s’intensifiquessin a partir de gener.

Per altra banda i per segon any consecutiu, La Passió d’Olesa fa el salt a Internet i tres de les representacions es podran seguir en directe des de casa. Seran les funcions dels dies 9, 15 i 24 d’abril, que s’emetran en streaming de pagament simultani a la representació al teatre.

L’espectacle manté els subtítols en castellà i anglès en totes les representacions, a través de les pantalles situades sobre l’escenari. Alhora, se subtitularan també les emissions en streaming, tal com ja es va fer l’any passat, per poder arribar a públic internacional.

 

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Farmàcies de Guàrdia