La nit de l’esport olesà

La Regidoria d’Esports celebrarà el proper divendres 16 de novembre (a les 19 hores, a l’Escorxador) una nova edició de “La nit de l’Esportista”, una festa que té com a objectiu reconèixer els mèrits esportius dels i les esportistes del municipi aconseguits en la passada temporada 2017-2018. Fa un any es va celebrar la primera Nit de l’esportista, i fruït dels suggeriments d’algunes entitats i persones vinculades a l’esport local, enguany l’Ajuntament ha renovat completament les bases dels premis per tal que no només es reconeguin les gestes esportives d’entitats i esportistes locals sinó també altres mèrits no necessàriament lligats a resultats o podis.

Els premis del reconeixement esportiu, en la seva edició 2018, tenen les següents modalitats:

– “Premi a les gestes esportives”: entitat i/o equip que hagi assolit un campionat de lliga, un ascens de categoria o un resultat important en una competició de prestigi.

– “Aniversari fundació d’entitats”: entitat que hagin celebrat 25, 50, 75 anys durant la temporada 2017-2018.

– “Premi a la dedicació a l’esport”: premi a un esportista, entrenador, directiu o persona vinculada a una entitat del municipi. Aquest premi té l’objectiu de valorar la trajectòria d’un esportista, personal del cos tècnic, personal de la junta directiva, etcétera, que hagi ajudat a promocionar l’esport dins del municipi.

– “Premi a l’esportivitat-fairplay”: reconeixement a aquelles persones o equips que hagin representat millor els valors en l’esport.

– “Premi a l’esportista de l’any”: reconeixement al millor esportista masculí i la millor esportista femenina de la temporada anterior finalitzada.

– “Premi a la millor tasca tècnica”: premi a l’entrenador o entrenadora que, per mèrits esportius i/o altres que així ho justifiquin en aquesta temporada, mereixi ser reconeguda.

– “Premi a l’organització d’esdeveniments esportius”: reconeixement a un acte o esdeveniment esportiu realitzat durant la temporada anterior finalitzada que hagi promocionat clarament l’esport a Olesa.

– “Premi a l’esport adaptat per a persones amb discapacitat”: Reconeixement a una persona que competeixi en les competicions d’esport adaptat.

 

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Som el teu estiu

Cursa del Foc

Ja t’ho deia jo…

Guaita!

Farmàcies de Guàrdia