Junts per Olesa

El passat divendres 28 d’abril es va presentar la llista completa del partit que concorrerà a les properes eleccions municipals, en un acte públic a L’Escorxador, davant d’un centenar de persones i que va comptar amb la intervenció de la diputada al Congrés, Míriam Nogueras.

El primer parlament va anar a càrrec de Nogueras, que va destacar la valentia de Paloma i de tots els membres de la llista del partit: “Ser independentista i estar en política és de valents, i encara més anar com a cap de llista. Tots sabem com podem acabar els que defensem la nostra nació amb determinació”. Nogueras va destacar el lideratge de Paloma, així com la qualitat de l’equip i del programa com a factors fonamentals per a aconseguir l’èxit del projecte.

Tot seguit, Paloma i Cerdeira van desgranar les principals actuacions previstes en el programa electoral del partit de cara a les eleccions municipals. Quant al desenvolupament econòmic, Paloma va destacar que un dels objectius de Junts per Olesa és impulsar la regidoria de Promoció Econòmica: “El nou POUM obre una finestra d’oportunitat, atorgant seguretat jurídica als polígons industrials del municipi. S’ha de fomentar l’arribada de noves empreses per crear riquesa i ocupació, coincidint també amb l’obertura de la B-40”. En aquest punt, el candidat també va ressaltar el suport al comerç local i a la gestió del Mercat Municipal.

En matèria de sostenibilitat ambiental, Cerdeira va reivindicar que “Olesa ha d’estar preparada per tal que les properes generacions tinguin un futur més digne, més net i més verd”. En aquest sentit, el programa de Junts per Olesa proposa impulsar la creació de comunitats energètiques, iniciar la transformació energètica dels edificis públics, per tal que siguin autosuficients, i implantar el nou sistema de gestió de residus, que entrarà en funcionament el 2024.

Continuar demanant millores en els serveis de salut del municipi; adequar les instal·lacions de la piscina coberta i promoure els itineraris saludables i de muntanya; enllestir els projectes d’urbanisme; crear un nou pla de mobilitat i millorar les zones d’aparcament dissuasiu; fomentar la cultura i la llengua catalana en col·laboració amb els centres escolars, així com desenvolupar un govern transparent, íntegre i de proximitat, van ser alguns dels principals eixos que es van detallar.

La llista de Junts per Olesa està formada per les persones següents: 1) Domènec Paloma, 2) Ferran Cerdeira, 3) Sílvia Vela, 4) Maria Oliva Vila, 5) Xavier Aiguadé, 6) Sònia Puche, 7) Joan Sanahuja, 8) Anna Arjona, 9) Maria González, 10) Joan Pons, 11) Anna Ollé, 12) Toni Fernàndez, 13) Laura Rodríguez, 14) Núria Castells, 15) Alfonso Enrique Tejada, 16) Paula Guevara, 17) Salvador Jorba, 18) Mercè Jou, 19) Carles Gallel, 20) Ramon Pons, 21) Manel Paloma, 22) Armindo Cerdeira, 23) Santi Castells, 24) Beatriz García.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Farmàcies de Guàrdia