Illa de vianants

Des del passat mes de setembre, l’Ajuntament ha rebut prop de 650 sol·licituds d’autorització d’accés a l’illa de vianants del nucli antic, que entrava en funcionament al tancament d’aquesta edició, el passat 2 de febrer. Aquestes sol·licituds fan referència a unes 1.300 matrícules diferents, que volen autorització d’entrada ja sigui de manera permanent o temporal.

Aquelles persones que hagin fet la sol·licitud però no hagin rebut resposta encara el 2 de febrer, podran accedir a l’illa de vianants ja que la seva matrícula constarà al sistema. Si finalment la sol·licitud és denegada, podran ser multats a partir de la data de la rebuda de la notificació.

L’illa de vianants comprèn la zona emmarcada, per la banda nord, des del carrer de Santa Oliva cap al sud; des d’Anselm Clavé cap al nord; des de la Riera de Can Carreras cap a l’oest i des del carrer Vall d’Aran cap a l’est. A cadascuna de les entrades a la zona de l’illa s’han instal·lat càmeres, sis en total, que fan lectura de les matrícules de tots els vehicles de motor que hi accedeixin. Per ser vehicle autoritzat, cal registrar la matrícula a l’Ajuntament. Com es tramiten les autoritzacions d’accés?

– Per Internet: www.olesademontserrat.cat/seu-electronica.htm

– Presencialment: Oficina d’Atenció Ciutadana (Ajuntament), de dilluns a divendres, de 8:30 a 14 hores i dimarts i dijous, de 16 a 19 hores.

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Som el teu estiu

Cursa del Foc

Ja t’ho deia jo…

Guaita!

Farmàcies de Guàrdia