Gent gran

Olesa disposa d’una nova Guia local per fer front als maltractaments de les persones grans. El document s’ha presentat el passat 2 de novembre a l’Ajuntament en el marc d’un acte que ha servit per donar a conèixer una nova eina que permetrà al conjunt de professionals del territori gestionar i afrontar de manera coordinada les diferents situacions de maltractaments que poden afectar les persones grans.

La guia és un document tècnic per formar professionals i agents. Defineix les tipologies de maltractaments i els factors de risc i de protecció; descriu els maltractaments que es poden patir a les institucions; els procediments de treball i circuits d’actuació i els aspectes legals i les mesures a emprendre per a la protecció jurídica de les persones grans.

El document ha estat elaborat per l’Ajuntament amb el suport de la Diputació de Barcelona i les i les professionals de diferents recursos que treballen amb persones grans com tècnics de serveis socials, de salut pública, policia local, CAP, Hospital sociosanitari, el programa d’atenció domiciliària PADES, Residències  d’avis, Mossos d’Esquadra, empresa de Servei d’atenció domiciliaria, teleassistències, l’Associació Voluntaris d’Olesa (AVO) o Creu Roja, entre d’altres, que han treballat des d’una perspectiva transversal, interdisciplinària i interseccional.

 

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Farmàcies de Guàrdia