Futbol 11

El Club Futbol Olesa (Tercera Catalana) ha arribat al descans de la Setmana Santa a la 10ª posició de la classificació, amb bones sensacions els darrers partits, encara que els resultats no acaben d’acompanyar el primer equip. Després d’una victòria com a visitant davant del Begues (0-2) i un empat a casa amb el Can Vidalet (3-3), la derrota a casa del Corbera (4-1) va fer replantejar alguns esquemes tàctics i això va permetre guanyar-li per 2-0 a l’Incresa Atlético en un partit de molta intensitat, resolt amb dos contraatacs que va sentenciar en Pol Pérez a l’últim quart d’hora de la segona meitat. El proper partit serà davant del Sant Esteve (12ª posició) al Municipal de Les Planes, el dissabte 15 d’abril, a falta de 8 jornades per acabar la temporada. Força #clubfutbololesa #somverdsiblancs!