Farmàcia Sant Bernat

Des del passat 2 d juny, la farmàcia del carrer Argelines ha agafat el relleu de la tradicional farmàcia Matas, ara amb el nom de “Sant Bernat” i amb la farmacèutica Núria Tarrida al capdavant de la botiga, que ha explicat que han canviat el nom perquè “Sant Bernat a més de ser el patró d’Olesa, és el nom del barri on estem ubicats i tothom d’Olesa ens pot identificar fàcilment”.

Segons Tarrida, “em feia molta il·lusió poder començar un projecte propi al poble on he nascut, després de treballar molts anys en multinacionals farmacèutiques”. I afegeix que “continuem amb els serveis que actualment té la farmàcia: SPD (Servei de preparació de la medicació), Control de la tensió arterial, glucosa i colesterol, anàlisi de la pell) però tenim en projecte nous serveis que esperem tirar endavant molt aviat. De fet, volem començar una nova etapa carregats d’il·lusió i ganes de donar servei als nostres clients”.

La plantilla és la mateixa, amb l’Eva, l’Esther, la Laura i el Quim i la Núria. Horari: de dilluns a divendres, de 9 a 13:30 i de 16:30 a 20 hores; dissabtes, de 9 a 13:30 hores. Tel: 93 778 1036, a/e: farmacia@farmaciasantbernat.com, www.farmaciasantbernat.com. Instagram: @farmaciasantbernat

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Som el teu estiu

Cursa del Foc

Ja t’ho deia jo…

Guaita!

Farmàcies de Guàrdia