Etiam

Aquests últims dies d’octubre no són fàcils per a molta gent, però especialment per els emprenedors del sector de la restauració i dels centres d’estètica. Hem pogut parlar amb la Raquel del Etiam Centre D’estètica que ha volgut reflectir la seva situació en paraules.

“Les esteticistes, centres de tatuatge i centres de teràpies naturals hem hagut de tancar els nostres negocis. No només són els nostres negocis, és la nostra casa, és la nostra vida, és el nostre dia a dia, i tot per estar incloses en els comerços on a l’haver contacte físic hi ha més risc de contagi.

Altres serveis han quedat exclosos i considerem que nosaltres també hauríem d’haver continuat amb la nostra activitat i podent demostrar que el risc d’infecció de la COVID-19 és nul, perquè ha dia d’avui, hem pogut garantir totes les mesures d’higiene i de seguretat per prevenir els contagis, per els / les nostres clients i per nosaltres mateixes.

Entenem que ens trobem davant d’una mesura excepcional i que sobretot cal garantir la seguretat de tots i poder frenar això d’una vegada. Però el fet de tancar els nostres centres no serà la solució.

Des del primer dia hem dut a terme totes les mesures estrictes i amb totes les garanties amb una atenció personalitzada, amb cita prèvia, espaiant el temps de treball i atenent a menys clients per tal d’evitar concentració de persones, però la seguretat preval davant tot, això ho tenim clar però complir amb aquestes mesures també implica un cost addicional que assumim nosaltres, (gel hidroalcohòlic, mampares, molt material d’un sol ús, etcètera)

Tot i tenir tancat nostres centres, cal continuar pagant lloguer, material, proveïdors i també les despeses de casa com hipoteques, aigua, llum, etcètera, i desgraciadament aquestes despeses no s’aturen per moltes ajudes que ens donin, creieu-me de veritat són insuficients.

Hem hagut de sentir que la nostra professió és precària, doncs no, la nostra professió és vocacional i ho donem tot malgrat tot. Tampoc som imprescindibles però per a mi si sóc imprescindible, per a la meva família si que ho sóc, i si alguna cosa he après d’aquesta pandèmia, és que tots d’una manera o altra SOM IMPRESCINDIBLES”.

Raquel

 

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Som el teu estiu

Cursa del Foc

Ja t’ho deia jo…

Guaita!

Farmàcies de Guàrdia