Estem apanyats!

D’una banda tenim una colla d’incívics que es dediquen a cremar contenidors i de l’altre un Ajuntament incapaç i ineficaç per posar solucions. La qüestió és que qui paga els plats trencats som els veïns i les veïnes.

Si volem reciclar hem d’anar cada dia carregats amb la brossa a Les Planes, al carrer Lluis Companys o bé a la deixalleria. Però, com us podreu imaginar, ja estem farts, fa més d’un any d’aquesta situació. Nosaltres no tenim la culpa de que una colla de brètols els cremin, tampoc del passotisme de l’Ajuntament. Són ells qui han de donar solucions i no pot ser no posar-los.

Els olesans i olesanes que vivim al carrer Berguedà i Almeria estem acostumats, ja que no és el primer cop que ens passa. L’última vegada l’Ajuntament va trigar mes d’un any en reposar els contenidors, això si, després de moltes queixes del veïnat.

Ja fa més de 12 mesos que estem sense contenidors de reciclatge i no és la primera vegada. La resposta de l’Ajuntament és que els cremen i per això no els reposen. A sobre, fan campanyes per fomentar el reciclatge. De debò? Són els primers en no fomentar-ho, no posant contenidors per que puguem reciclar.

Fa unes setmanes també han cremat el contenidor de la brossa i ens temem el pitjor, que al igual que els contenidors de reciclatge, aquest tampoc el reposin. Nosaltres sí volem reciclar, però l’Ajuntament no fa la seva feina!

Veïns dels carrers Berguedà i Almeria

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Farmàcies de Guàrdia