Escombraries

L’Ajuntament està aplicant un seguit d’accions puntuals al servei de recollida d’escombraries amb l’objectiu de guanyar en eficàcia i eficiència en el servei, estalviar costos i optimitzar la recollida. Les accions també inclouen la instal·lació de nous contenidors en aquelles àrees on hi faltava d’alguna fracció de recollida.

Les accions s’han decidit analitzant diferents problemàtiques existents al servei, estudiant els punts on s’acostumen a donar desbordament de contenidors o dificultat de pas dels vehicles de recollida. Arran aquesta anàlisi, una de les mesures consisteix en l’eliminació de dues àrees de contenidors del carrer d’Alfons Sala (amb contenidors de 1.100 litres de capacitat, insuficients per a l’àrea d’influència).

A banda de la poca capacitat dels contenidors que hi havia a Alfons Sala, un altre dels problemes són les dificultats del camió de recollida per girar al carrer, a causa de les seves dimensions, que també fan que no pugui entrar a zones com la Rambla. Per aquesta motiu algunes àrees de contenidors dels carrers propers a la Rambla acostumen a estar més desbordades. Els contenidors eliminats es substitueixen per una àrea de càrrega lateral al carrer Colon, tot i que un grup de veïns i veïnes han mostrar el seu desacord amb la mesura. Aquesta nova àrea té contenidors de 3.200 litres de capacitat, que són els que hi ha a tot el municipi, excepte al nucli antic. La bateria no té contenidor de matèria orgànica ni de vidre per evitar sorolls i pudors. També s’ha ampliat una mica la bateria del carrer de Metge Carreras.

Dins la reordenació parcial del servei de recollida d’escombraries també s’està estudiant crear una nova àrea de contenidors al costat dret de l’Eixample, propera a la Rambla, com alternativa per descarregar l’àrea que hi ha al carrer de Barcelona, davant el parc de l’Estatut, que acostuma a estar molt saturada.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Farmàcies de Guàrdia