Entrevista amb…

… Carme Pros, CEO del GrupTG DX

“Si TGO DX ha arribat a fer 100 anys, ha estat gràcies als nostres professionals i a tothom qui ens ha fet confiança”

Carme Pros és CEO del GrupTG DX, el grup amb seu a Olesa de Montserrat que agrupa marques històriques del sector de la mobilitat com TGO DX i MasatsTG DX, així com l’agència de viatges TGTravel DX, a Olesa.

Innovació, qualitat, seguretat i sostenibilitat. Amb aquests quatre valors com a bandera, el GrupTG DX s’ha convertit amb el pas dels anys en el grup de referència del sector de la mobilitat al Baix Llobregat, al Vallès Occidental, al Bages i a l’Anoia. Amb seu a Olesa de Montserrat, té una flota d’autobusos de més de 100 vehicles i una plantilla amb més de 165 treballadors i treballadores. A més, des de 2019, el GrupTG DX compta també amb TGTravel DX la seva pròpia agència de viatges, a Olesa. Malgrat la pandèmia, el grup no ha parat de créixer i, aquest 2022, està de celebració: TGO DX, una de les empreses deganes del sector de la mobilitat a la península, commemora el seu centenari amb un munt d’activitats.

P: Aquest 2022, TGO DX està d’enhorabona: celebra 100 anys de vida.

R: Sí, i n’estem molt orgullosos. Hem arribat fins aquí gràcies a les persones que hi treballen, a les que ho han fet en algun moment de la seva vida i a tots els usuaris i usuàries que segueixen fent-nos confiança. El secret és treballar de valent cada dia per oferir als nostres usuaris un servei de qualitat, eficient, segur, ràpid i amb una bona atenció.

P: Amb quin estat de forma arriba TGO DX al seu centenari?

R: Hi arriba amb moltíssimes ganes de seguir creixent. Ens agrada mirar el futur amb il·lusió i esperança. Durant la pandèmia, no ens hem aturat. De fet, aquest 2021, TGO DX s’ha fusionat amb Autos Castellbisbal -que ja formava part del GrupTG DX-, precisament amb la voluntat de seguir enfortint la seva estructura i de continuar millorant el servei que oferim. No ha comportat cap reducció de personal i el projecte n’ha sortit reforçat. Avui dia, operem una xarxa de 225 km de servei regular i donem serveis discrecionals nacionals i internacionals que superen els 93.000 serveis anuals.

P: Quines activitats tenen preparades per commemorar-ho?

R: Hem preparat un any ple d’activitats de tota mena, dirigides a tots els públics. Volem celebrar aquesta fita amb tothom qui ha fet créixer l’empresa. Encara no podem avançar totes les activitats, però sí que podem explicar que estrenarem una exposició itinerant sobre la nostra trajectòria que es podrà visitar a l’interior d’un autobús; que organitzarem un concurs d’il·lustració dirigit a l’alumnat dels centres educatius de les comarques on operem habitualment, i que publicarem un llibre que permetrà resseguir la vida de TGO DX des del seu naixement fins als reptes que encara per seguir creixent.

“Millorem cada dia implantant les últimes solucions tecnològiques del mercat”

P: TGO DX, com la resta de marques del GrupTG DX, estrena també una nova imatge. Per què?

R: Perquè ens agrada innovar per seguir creixent i millorant, reivindicant els valors que ens mouen cada dia. Amb la nova imatge, les marques del GrupTG DX es cohesionen visualment i reforcen el nostre compromís amb la seguretat, la sostenibilitat, la qualitat i la innovació. Té un estil modern, personal i proper. N’estem molt contents, perquè ens enforteix com a grup i constata el nostre desig i les nostres ganes de seguir sumant junts, per oferir sempre el millor servei possible als nostres usuaris i usuàries.

P: També han dissenyat una nova pàgina web: www.gruptg.com. Què s’hi pot trobar?

R: Els usuaris i usuàries de les empreses del GrupTG DX hi podran trobar informació pràctica de les empreses de mobilitat, com els horaris de totes les línies de TGO DX i de MasatsTG DX; les darreres notícies de les marques del grup; els serveis destacats de l’agència de viatges TGTravel DX o altres informacions d’interès, com les certificacions de qualitat del grup o les seves accions en matèria de responsabilitat social corporativa. Tot, en un entorn intuïtiu, accessible i adaptat a dispositius mòbils.

P: Ara que parla de dispositius mòbils, estan preparant també una versió renovada de l’aplicació de TGO DX?

R: És correcte. L’estem redissenyant per oferir una  millor experiència d’usuari. El mes de gener ja estarà disponible a les principals botigues d’aplicacions. Qui se la descarregui podrà consultar tots els horaris de les nostres línies, el seu recorregut i veure en temps real quanta estona falta perquè l’autobús arribi a la parada on s’estan esperant.

P: Es defineixen com un grup compromès amb la innovació. Ho demostren amb accions com aquesta, però també apostant pel transport a la demanda…

R: Sí. Per nosaltres, el transport a la demanda és la mobilitat del futur. És un sistema de transport pensat per garantir l’accés als serveis de transport públic a les zones rurals, de baixa densitat o a polígons industrials. El servei només es presta si algú el reserva prèviament a través d’una web o des d’una aplicació. Per demanar el servei, l’usuari tan sols cal que es registri al sistema i seleccioni l’horari i les parades d’origen i destí que s’ajusten millor a les seves necessitats. Automàticament rebrà un codi QR que haurà d’ensenyar al conductor. És sostenible i permet estalviar costos.

”Hem estrenat nova imatge i nova pàgina web: www.gruptg.com”

P: Tenen previst implantar el transport a la demanda al bus urbà d’Olesa?

R: Hi estem treballant i, properament, podrem explicar-ne més detalls. És una fórmula que ja hem aplicat amb èxit al Polígon Les Comes, amb el servei ElMeuBus DX, de la mà del programa Clic.cat de la Generalitat de Catalunya, les administracions locals i el teixit empresarial de la Conca d’Òdena. A Olesa, també viurem ben aviat altres novetats. Aquesta primavera vinent, la línia M3 -que uneix l’estació d’FGC d’Olesa amb Esparreguera- passarà a oferir-se amb dos nous autobusos totalment elèctrics, gràcies a un acord amb la Generalitat. Són els més nets i innovadors del mercat. També instal·larem pantalles a les parades que indicaran quanta estona falta perquè passi el següent bus i en quina direcció ho farà. Com a GrupTG DX, assistim a congressos internacionals sobre mobilitat intel·ligent i sostenible, per seguir millorant cada dia implantant les últimes solucions tecnològiques als nostres serveis.

P: També compten amb TGTravel DX, la seva agència de viatges a Olesa. Després de la pandèmia, la gent està tornant a viatjar?

R: Tots i totes en tenim moltes ganes. El sector s’està reactivant. Recentment, ja es pot viatjar altre cop als Estats Units i a països com Tailàndia o Xile. Aquest Nadal, un dels destins per excel·lència estan sent els mercats nadalencs de les ciutats europees, però hi ha persones que ja estan encarregant els creuers per l’estiu vinent, aprofitant les ofertes de compra anticipada. Amb TGTravel DX tothom pot viatjar amb seguretat: oferim un assessorament personalitzat sobre temes vinculats amb la Covid-19, seguim tots els protocols i donem la possibilitat de contractar assegurances fetes a mida.

P: I per a qui no vulgui viatjar lluny, tenen un extens catàleg d’experiències de proximitat.

R: Exacte. Des de vols en globus aerostàtic fins a rutes a cavall, passant per batejos astronòmics, tasts de vins i garoines, vols en un túnel de vent… N’hi ha moltíssimes! Es poden consultar totes a www.tgtravel.net, la nostra pàgina web, que també hem renovat recentment.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Cursa del Foc

Ja t’ho deia jo…

Guaita!

Fora de joc

Resistiré…

Farmàcies de Guàrdia