El carrer com escenari

“Art al carrer” és una proposta de l’artista olesà Vicenç Llongueras, “Perdut”,  (Olesa de Montserrat, 1958-2019) vehiculada a través d’OlesaAteneu i que vol, literalment, treure al carrer de manera concentrada en temps i lloc una mostra significativa de l’activitat creativa d’Olesa. Per això, a partir d’aquesta edició, es dirà Biennal d’Art al Carrer Vicenç Llongueras, “Perdut”.

Enguany hi haurà arts plàstiques (pintura, escultura, ceràmica, grafit, il·lustració, etcètera), música, dansa, teatre, arts visuals (cinema, vídeo i fotografia) i literatura, amb la finalitat de fer palesa la gran activitat creativa en aquests àmbits i de promoure la coneixença mútua de qui hi participa.

Amb la doble finalitat de mostrar i dialogar, aquesta II Biennal està estructurada en dos grans eixos. Per una banda, les exposicions, concerts i escenificacions (per mirar i escoltar); i per l’altra, els espais de diàleg (per parlar i rumiar). No en va la secció de literatura gira al voltant de la paraula en tant que logos. Des de l’organització volen que la Biennal sigui una mostra i una trobada de les quals surtin nous coneixements i noves coneixences; diàleg entre artistes de diferents àmbits i generacions. I d’aquests amb els seus receptors.

Consulteu tota la programació a: #artalcarrerOlesa

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Farmàcies de Guàrdia