Editorial: “Paraules, sempre paraules”

Paraules, sempre paraules. Paraules amb sentit, ordenades, formant frases, oracions, paràgrafs, textos, notícies. Paraules en context, paraules que expressen sentiments. Paraules que diuen, que silencien, que expliquen, que motiven. En definitiva, paraules que fan que passin coses. Ens mou la paraula, les paraules, i sempre pensant en vosaltres, els lectors que cada mes i des de fa 15 anys li donen vida al periòdic 08640.

 

Sinó fos per les paraules, aquest diari no tindria sentit. Paraules que comuniquen, paraules escrites, que es llegeixen, s’interpreten, es valoren i es consumeixen. I donen pas a altres noves paraules, que van i vénen, dels ulls a la boca i de la orella a el paper, casi sempre passant pel cor.

 

Agenda, agrupacions, Això passa al poble, Ajuntament, amistat, amor, art, arxiu, associacions, avingudes, avisos, bars, botigues, calendaris, cap d’any, carrers, Casa de Cultura, Castanyada, castellà, català, certeses, circuits, classificats, clients, clubs, color, compartir, concerts, condol, confirmació, contes, correcció, Correu, cultura, cursos, dades, dates, debats, dies, disseny, dones, El Casal, emoció, empreses, entitats, equipaments, esperança, esport, estiu, excursions, exposicions, Facebook, feina, felicitat, Fora de joc, fotografies, futur, governs, Guaita, hivern, homenatges, honestedat, identitat, il·lusió, il·lustracions, imatges, immigració, impremta, informació, Instagram, Internet, L’informatiu, La Passió, lectors, lectura, límits, lletres, maquetació, marxes, Mercat Municipal, mesos, missatges, mitjans, mòbils, música, Nadal, notes, notícies, Olesa, Olesa Ràdio, paper, paràgrafs, parcs, partits, passat, pdf’s, pensar, Per molts anys, periodisme, perseverança, pessebres, pintura, plens, poesia, portades, precisió, primavera, proveïdors, proves, pubilles, recordatoris, records, redacció, Reis, repartiment, ressò, restaurants, salut, Sant Joan, Santa Oliva, sentiments, serveis, Setmana Santa, sinceritat, sorpresa, sortides, suggeriments, tallers, tancament, tecnologia, tinta, títols, tristor, trucades, Twitter, UEC, Va Passar, veïns, veïnes, vinyetes, voluntaris, xarxes socials, xerrades, Whatsapp…

 

…. i moltes més… seria interminable la llista… Aquestes son només algunes de les paraules que utilitzem i que valen com a homenatge, a cadascú dels que treballem, des de l’emissió i des de la recepció, des de dins i des de fora, per a que cada mes, el periòdic 08640 surti al carrer. Per això, i amb aquesta ferm convicció de que al 0860 el fem entre tots i totes, moltes gràcies, de tot cor! I sobre tot, gràcies a l’equip humà que està (i que ha estat) darrere de la producció del periòdic durant tot aquests temps!

 

Bona lectura, bones festes i salut!

 

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Som el teu estiu

Cursa del Foc

Ja t’ho deia jo…

Guaita!

Farmàcies de Guàrdia