Editorial

“Como decía un catalán,

voy tratando de crecer

y no de sentar cabeza, (…)

un miembro más del circo desesperado,

un punto en un planeta,

un bicho que camina…

Todavía me emocionan ciertas voces

todavía creo en mirar a los ojos

todavía tengo en mente cambiar algo

todavía y a Dios gracias todavía…”

 

D’això es tracta produir el periòdic 08640: d’anar creixent i això genera nous desafiaments i planteja noves oportunitats. I això és el que ens plantegem els que fem el 08640. Aquest mes d’octubre, l’equip del periòdic està de celebracions perquè fem 14 anys ininterromputs. 14 anys de notícies, fotografies, novetats socials, culturals, esportives, empresarials, en definitiva, una proposta informativa feta per i per als olesans i olesanes. Costa tornar enrere en el temps i relatar els passos previs a l’edició del primer exemplar d’aquest diari. Va ser a l’estiu del 2004 quan vam decidir llançar-nos a l’aventura d’editar una publicació mensual per a tots els convilatans, perquè havíem vist que no hi havia un mitjà de comunicació dinàmic, realment independent i amb informació de la vila.

Aquesta eina de comunicació olesana (per això s’anomena “08640”, perquè es proposa com a vincle entre tots/es els que habitem a Olesa de Montserrat), intenta cada mes fer-ho millor: amb una maquetació pensada en fer dinàmica la lectura, amb un repartiment gratuït i per tot el terme municipal, amb la redacció i correcció de les notícies pensades per a que siguin d’interès general, amb una àmplia cobertura de botigues i empreses que confien en aquest projecte, amb una coordinació de totes aquestes àrees per oferir un producte digne per Olesa.

Per tot això, volem agrair la confiança que cada mes, dipositeu en nosaltres, que finalment fem el producte que tothom vol llegir i  en el que pot participar, tothom que vulgui fer-ho. Gràcies al meravellós equip actual del 08640 i a tots els que han participat en alguna etapa del 08640. Bona lectura i endavant!

Des d’aquí, proposem seguir utilitzant el periòdic 08640 com una via de comunicació i com sempre des de fa 14 anys, defensem rotundament la llibertat d’expressió. Bona lectura!

 

 

 

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Guaita!

Fora de joc

Futbol Sala

Campiona i rècord

Boxa

Farmàcies de Guàrdia