Dotze persones d’Olesa, ingressades a Martorell

Set de les persones són interns i internes de la residència Santa Oliva. Malauradament ahir a la nit va morir una segona de les internes que estava ingressada. A més, hi ha cinc interns més de les residència ingressats a l’espera del resultat del Covid-19.

A data d’avui són dotze les persones d’Olesa ingressades a l’Hospital de Martorell afectades per coronavirus. D’aquestes dotze persones, set són interns i internes de la residència Santa Oliva del municipi. Una de les internes derivades per la residència fins a l’Hospital de Martorell va morir ahir al matí, i una segona va morir la passada matinada. Es tracta de persones que, pel seu estat de salut, eren especialment vulnerables als efectes del Covid-19. A més, a l’Hospital de Martorell hi ha cinc interns més de la residència que estan a l’espera dels resultats del Covid-19.

La residència Santa Oliva està seguint tots els protocols establerts pels Departaments de Salut i de Benestar Social i Família de la Generalitat. El centre té capacitat per a 106 places. Des de la gerència del centre han confirmat a l’Ajuntament que ahir mateix es van comunicar amb les famílies de tots els interns i internes per explicar-los els darrers esdeveniments. La residència seguia des de feia dies un protocol específic que prohibia les visites als interns.

El centre també segueix un protocol estricte pel que fa a l’organització dels torns del personal, per evitar el perill de propagació del coronavirus en la plantilla de la residència. A més, l’Ajuntament d’Olesa ha suplementat de material la residència amb mascaretes, bates i guants, gràcies a la donació feta per les clíniques dentals locals. De fet, l’Ajuntament està rebent material de diferents comerços i col·lectius locals que distribuirà també entre els centres assistencials del municipi que ho necessitin.

Quant a l’atenció a les persones internes, la residència Santa Oliva compta amb un equip mèdic propi i també es comunica amb el CAP Olesa i el Departament de Salut.

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Guaita!

Fora de joc

Futbol Sala

Campiona i rècord

Boxa

Farmàcies de Guàrdia