Descobrint Olesa

El pati de la Casa de Cultura d’Olesa acollirà el proper dissabte 17 d’octubre a les 18 hores, l’acte d’inauguració de l’exposició “Descobrint Olesa”, una mostra organitzada per l’Ajuntament d’Olesa i Edicions Paper d’Estrassa basada en la darrera novetat publicada per aquesta editorial, el llibre il·lustrat “Descobrint Olesa”. L’acte d’obertura serà alhora l’acte de presentació del llibre, que tot i haver sortit a la venda durant el mes d’abril, no es va poder presentar en públic arran de les mesures de prevenció de la Còvid-19. La mostra es podrà veure fins el 15 de novembre a la Casa de Cultura.

Concretament, l’acte d’inauguració de l’exposició comptarà amb la presència dels vuit il·lustradors del llibre –Rubén del Rincón, Ricardo Peregrina, Montse Cascante, Biel Moreno, Martí Alcon, Joan Cascante, Maria Grimau i Núria Fandos-; de l’autor dels textos, Marc Amat; i l’ideòleg i editor d’Edicions Paper d’Estrassa, Quim Moreno. Alhora, també hi assistiran en representació de l’Ajuntament d’Olesa, l’alcalde Miquel Riera i el regidor de Cultura, Xavier Rota.

L’acte estarà conduït pel periodista Albert Galceran. Com a mesura de prevenció per a la covid-19, per poder assistir a l’acte d’inauguració cal formalitzar inscripció prèvia i gratuïta al següent enllaç: https://vivetix.com/entradas-inauguracio-exposiciodescobrint-olesa

A través de les il·lustracions i els textos que apareixen al llibre “Descobrint Olesa”, els visitants de l’exposició podran conèixer, apropar-se i reviure les principals festivitats i tradicions del municipi: la Festa Major; Santa Oliva; els Miquelets; La Passió d’Olesa; el Carnestoltes; Sant Jordi; Nadal i Els Misteris. La mostra, pensada per un públic familiar, convidarà també els visitants a descobrir els personatges infiltrats que s’amaguen en cada il·lustració i els reptarà a respondre correctament preguntes sobre cadascuna de les festivitats. Tot, en una exposició que pretén esdevenir un homenatge al teixit associatiu i cultural del municipi, així com un reconeixement a totes les persones que any rere any s’impliquen en l’organització de les festivitats i tradicions més memorables d’Olesa.

 

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Alimentació

Farmàcies de Guàrdia