Desapassionats

Olesa ha posat el punt i final a la temporada de representacions de La Passió 2018, que ha abaixat el teló el passat dimarts 1 de maig després d’un total de nou sessions.

Pocs minuts després de les dues de la tarda, i amb l’atenta mirada d’una platea totalment entregada, els centenars d’olesans i olesanes que un dia més feien possible l’espectacle veien tancar-se el teló de La Passió per darrera vegada aquest any. Mentre els actors i les actrius començaven a acomiadar-se els uns als altres, entre els assistents vinguts d’arreu de Catalunya s’hi comentava la impactant posada en escena del drama sacre olesà i se’n lloava la interpretació dels diversos papers principals.

I és que, ja ho auguraven el president de La Passió, Sam Carrique, i el responsable de l’equip de Direcció del muntatge, Ignasi Campmany, a principis de temporada: la gent no hi veuria grans canvis escènics o interpretatius sinó que les principals novetats requeien en el sistema d’assajos, que, segons explicaven, havia permès ajustar encara més tot l’engranatge de la part escènica i tècnica. Tot plegat per configurar un espectacle àgil, amb poques interrupcions entre escenes i amb l’objectiu de dotar l’escena d’un ritme gairebé cinematogràfic. El resultat s’ha notat des de l’estrena de la temporada 2018 fins aquest 1 de maig.

De fet, des de fa uns anys, l’objectiu dels diferents equips de Direcció ha estat el de fer més àgil l’espectacle. D’aquí que, mica en mica, s’hagin anat eliminant escenes sense les quals s’ha considerat que l’espectacle era igualment entenedor. De la mateixa manera, durant aquesta temporada s’ha treballant intensament en les transicions, per fer que pràcticament ni es notin. Aquest any, fins i tot s’ha modificat la dinàmica dels assajos per treballar, conjuntament amb l’equip de tramoia, aquestes transicions.

 

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Guaita!

Fora de joc

Futbol Sala

Campiona i rècord

Boxa

Farmàcies de Guàrdia