Daina: 50 anys

El passat 29 de gener es va celebrar l’acte inaugural del 50è aniversari de l’escola Daina-Isard, amb la participació d’autoritats, alumnes, ex-alumnes i professors, en una jornada que també hi va comptar amb l’actuació de l’Escola Municipal de Música. L’escola ha programat un seguit d’activitats durant aquest any i l’eix de la jornada va ser la “càpsula del temps”, precisament una càpsula de metall que “s’obrirà en 25 anys” i on diferents representants de l’escola (directores, alumnes i personalitats vinculades a la institució), la inspectora i l’alcalde d’Olesa, van anar posant un objecte “símbol” dins d’ella, al temps que feien els seus discursos.

La Cooperativa d’Ensenyament Daina-Isard és una cooperativa de consum orientada a l’àmbit educatiu, amb l’escola com el seu principal servei. Els pares i les mares que porten els seus fills i filles a l’escola són els propietaris de la cooperativa a parts iguals i, per tant, poden intervenir en les decisions que afecten el rumb, organització i accent sobre els quals es vol orientar l’ensenyament. L’Escola Daina-Isard va néixer el 1969 i va ser el 1975 quan es va constituir com a Cooperativa.

La Cooperativa Daina-Isard té actualment 589 socis i 851 alumnes i ofereix altres serveis com ara l’Escola de famílies, el Teatre i les Colònies d’Estiu, o bé, l’Associació Esportiva Escolar i l’Espai de Cultura.

 

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Som el teu estiu

Cursa del Foc

Ja t’ho deia jo…

Guaita!

Farmàcies de Guàrdia