CUP

La CUP d’Olesa es presenta amb un programa transformador amb propostes transgressores que superen els límits del que s’ha entès fins ara la política municipal.

Les municipalitzacions i la recuperació de serveis externalitzats com els serveis d’atenció directa a les persones o els serveis de recollida d’escombraries són el pilar central de les seves propostes polítiques, volen revertir qualsevol mena de privatització dels serveis municipals cap a empreses externes, d’aquesta manera es podrien crear processos participatius i col·lectius per a la gestió i provisió d’aquests serveis, a més, afirmen que, d’aquesta manera contribuiran a crear llocs de treball al municipi.

La participació és un eix central al seu programa, amb la voluntat de crear espais de participació i decisió populars sobre tot allò que afecta la vida de les olesanes. Un altre eix transversal en el seu programa és el feminisme, amb un seguit de mesures específiques per a la millora de les condicions materials de vida de les dones i per a l’eliminació de les violències masclistes i desigualtats fent polítiques que posin la vida al centre i que busquin una profunda transformació social que desestabilitzi el sistema capitalista i patriarcal.

El programa de la formació anticapitalista respon a les màximes de l’esquerra independentista: independència, socialisme i feminisme i les seves propostes per Olesa s’articulen al voltant de la construcció d’un municipi democràtic, que aposti per l’autodeterminació, un municipi socialment just, netament feminista i ambientalment sostenible.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Guaita!

Fora de joc

Futbol Sala

Campiona i rècord

Boxa

Farmàcies de Guàrdia