Creu de Saba

Les obres d’ampliació de l’institut Creu de Saba ja estan gairebé enllestides. La primera planta del nou edifici ja està acabada i només queda pendent fer la instal·lació de mobiliari. Des de la direcció del centre avancen que la previsió és que es pugui inaugurar el proper mes d’abril i valoren molt positivament aquestes obres d’ampliació. El director del centre, Àlex Sala, ha dit que “estem molt contents perquè feia molts anys que les veníem demanant. El nou edifici queda totalment integrat al ja existent, i té molta llum”.

Les obres han estat llargament reivindicades pel centre i per l’Ajuntament al departament d’Educació. El projecte es va aprovar al 2017 i al 2019 es va fer públic el pressupost (1.322.307 euros). Els treballs s’han desenvolupat sense interferir en el normal funcionament del centre. El nou edifici, construït a la part nord-est de la parcel·la, té gairebé 800 m2, repartits en planta baixa, primera i segona i esta connectat amb l’altra part de l’institut mitjançant un passadís. En aquest nou edifici hi ha sis aules, l’aula de dibuix, de taller, laboratori, aules de recolzament i lavabos. Les noves aules tenen una escala que dona sortida al pati sud-oest a través d’un porxo a triple alçada que dona continuïtat a la façana del gimnàs.

Exteriorment la façana es manté igual però per la part interior s’ha dotat amb més llum a les aules i també d’un pati interior de zona verda.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Farmàcies de Guàrdia