Creixen Povill

L’escola afronta amb molta il·lusió i confiança els reptes futurs. La trajectòria de Creixen Povill, una escola compromesa i de referència a Olesa es veurà reforçada amb l’aportació dels que fins ara han format part de l’escola i de les noves incorporacions. Des de la il·lusió i la responsabilitat és que us presentem la següent composició del nou equip directiu.

José Ramón Bertolín (Direcció). Historiador i Máster en direcció de centres. Ha estat i encara fa i se sent mestre. Ha estat director de Batxillerat a l’Escola Sant Gervasi de Mollet, secretari a la Fundació Sant Gervasi per a desenvolupar programes d’innovació pedagògica. Des de 2017 és director pedagògic a Creixen Educació.

Esther Nolla (Direcció). Mestra especialitzada en atenció a la diversitat i màster en direcció i lideratge de centres educatius. Amb una àmplia experiència com a docent, especialitzada principalment a l’atenció inclusiva, inicia la seva trajectòria a l’escola l’any 2008 i és present a l’equip directiu des del 2011.

Ana Andrés (Cap d’etapa d’infantil i primària). Mestra especialista de música amb estudis de piano, contrabaix i baix elèctric. Formada en diferents metodologies de la didàctica musical i en l’aplicació de les noves tecnologies a l’aula. Treballa a l’escola des de l’any 2006 i és membre de l’equip directiu des del curs passat.

Jordi Cerdeira (Cap d’etapa d’ESO). Professor de ciències a l’ESO, fa classes de química i ciències naturals i és un dels responsables de l’orientació professional. Treballa a l’escola del 1995 i ha estat membre de l’equip directiu durant diversos períodes.

Per altra banda, l’escola va rebre els resultats dels exàmens oficials d’anglès que el nostre alumnat de 4t d’ESO va realitzar el passat més de juny. I els resultats són més que satisfactoris; tots els i les alumnes han aprovat les diferents fases dels exàmens, obtenint així la pertinent acreditació oficial. Una gran notícia, que va en concordança amb els bons resultats obtinguts a les proves d’anglès de l’avaluació externa de 4t d’ESO que es van realitzar, com cada curs, a nivell de tot a Catalunya. El nostre alumnat va obtenir uns resultats molt satisfactoris, per sobre de la mitjana de Catalunya.

Escola Creixen Povill

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Farmàcies de Guàrdia